Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > realitka - která?

o Navštíveno 841x o
o 12.09.2010, 21:03 | P3RF3KT
zajimaly by me osobni zkusenosti ktera realitka nejlepsi na prodej bytu?Neco sme uz nastudovali a procetli na netu ale jeste me zajimaji osobni zkusenosti par lidi. Jde mi hlavne o rychlost prodeje a solidni jednani.Zatim se nejvic priklanime k Remax reality

o 12.09.2010, 21:05 | crestik
o 12.09.2010, 21:27 | Bolthorn
Mám kamaráda v UL, má svoji realitku, zaručuji se za něj.. Rychlost, ochota, atd. atd..
[ Link ]

řekni že jsi od Kuby ze Střekova..
o 12.09.2010, 22:40 | Paczqo
Ja mam nej zkušenosti s M&M ale je fakt že tam mam hodně dobreho kamarada a dalši dva zname takže jsem měl vždy nadstandartni služby ale i tak jsem neslyšel na jejich služby stižnost.
o 13.09.2010, 10:13 | nome
pegas real, prodával jsem přes ně byt a další kupoval. maximální spokojenost, jednání skutečně na úrovni. Měl jsem v té době sádru na noze, jezdili se mnou po vybraných bytech, cokoli vsem potřeboval zjistit tak stačilo napsat a bylo to hotovo. Provize velmi rozumné ...

[ Link ]
o 13.09.2010, 11:59 | P3RF3KT
a nejaky nazory na tu remax reality?
o 13.09.2010, 12:55 | Paczqo
P3RF3KT: u remaxu v Hk mama kupovala byt a uplně bez problémů takže za mě remax HK pozitivni zkušenost.
o 13.09.2010, 14:06 | choze
ono to bude asi jedno kterou, jen bude záležet jakou ti budou chtít nacpat smlouvu.

ps. bacha na jejich sliby, že to prodaj za bůh ví kolik.
pár lidí naletělo, zjisti si tržní cenu bytů v okolí, případně si nech udělat odhad.
o 13.09.2010, 19:49 | P3RF3KT
odhad a trzni cenu mame, kolik si k tomu prihodej oni je jejich vec mi chceme tolik a tolik a prodat to co nejdrive,jestli si prihodej klidne 200tis. je mi jedno pokud to prodaj za tyden
o 13.09.2010, 21:38 | fredy
přesně tak :D remax je v pohodě, myslím že budeš překvapenej službama pro zákazníka. ono se to pořád u nás nastavuje těžší a těžší a dělá se víc a víc pro zákazníky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3214 sekund.