Navštíveno 799x

chci se zeptat mam passata r.v.2003 tdi 96kw.udajne na tdi to jde dat na turbo pop off ventil.kolik to tak stoji a kde a jak se to tam dasva?chtel bych aby mi to taky sycelo.diky za info. :)
aby ti to syčelo? :D :D
byl tu odkaz na prodej pískátka do interiéru a nepotřeboval si ani turbo :D
Co to je POP off ventil ?? já znám jen Blow Off ventil !
2 mikísek: tak to nepoznáš ešte veľa vecí ;-)
2 pista: hľadáš BOV, POV je k úplne iným účelom...
ano napojit to jde, ale je to k hovnu, je to jen na syceni, par jsem jich uz prodal a taky jsme je montovali, nejaky mam skladem, ale jak pisu na diesel zadna funkce krome syceni
Hm, znám lepší způsob jak utatit peníze, něž si dát píšťalku do kamen. Sorry, ale musel sem :)
už sem to u TDI slyšel, je to děs.Zadarmo je to drahý.
Slim - to je me jasné že to nebude to samé ! ale jak tady čtu komenty tak by bylo nejlepší Blw, !
za chvili sem budu chodit castejc jak na roumena jen tak dal!!!!!! :-)
2 mikísek: to už nezakecáš ;-)
vyrabi vubec nekdo pop off ventil? jeden cas jsem to poptaval, ale nikde jsem nic nenasel a ani za ty leta jsem nevidel nekoho to nabizet
kadla, kadla, kadla, ratatatata, pffff :)

14.09.2010, 11:56 |
Alííí Je to k hovnu, jde poznat že to není benzínový PFFFSSSSSSSTTTT, ale musim uznat, že se mi to na kámošovo TDI Passatu) líbilo. Dokonce mu to pískalo víc než mně na Leonu 1.8T.
Každej chytrák se tomu ale směje, jak kdyby měl doma benzínovejch 400 turbo koní v Supře.
Další faktor je ten, že tomu kámošovi prej díky tomu odešel plynovej pedál (na Passatu i na A4 TDi).