Navštíveno 1369x

11.09.2010, 13:57 |
Robo Mám "proklepanou" dírku jako vpich od špendlíku v tlakové části od servo-čerpadla .Myslel jsem,že by to šlo zavařit CO,nebo autogenem,ale kamarád tvrdí,že jak je to od oleje,muselo by se to celé propláchnout nějakou chemií.Když jsem se na to díval,tak povolit to u hřebenu řízení asi jen tak nepůjde:o(Myslíte,že vážně není šance to zavařit na autě?Je to ocelová slabostěná trubička.Díky

11.09.2010, 14:13 |
Robo sakra,nechápu proč se mi to odeslalo 2x
Mno kdyz tam v ni bude ten olej tak se to bude fakt hodne blbe svaret a nejspis to bude porovat a znehodnotis ten olej. Ale nejlepsi na to je autogen na tyhle slabostene trubicky a nebo pak primo TIGem.

11.09.2010, 14:14 |
Robo no olej v ní není,je to vypuštěný
Tak jestli v ni olej neni tak to pujde autogenem, ze zacatku ji prohreje a on se ten olej vypari a pak to jen zakapne. Akorat jestli to je na aute nekde u motoroveho prostoru kde je blbej pristup, nevim jestli bych tam machroval s autogenem :D
zavařit plynem a nesrat se s tým , co zhořá , nezhnije :o)

11.09.2010, 16:59 |
Robo no auto mám na zvedáku a ta trubička visí dolu asi 70cm,ten autogen by se mi asi líbil nejvíc,jenže kamarádovi se do toho nechce.grr
On totiz OLEJ a KYSLIK se navzajem nemaji radi :)
A je to prudce vybusne :)
Takze pokud ma papiry na autogen a trochu se rad, tak vi moc dobre proc se mu do toho nechce :)
normalně bych to bodl cočkem a hotovo
Misel: ono jde o to jaky tam je tlak :)
A zrovna nic maleho to u serva asi nebude ne? Takze nejaky kapnuti CO2 kdyz neni material spravne predehraty na odpovidajici teplotu, tak ti to udela akorat studenak ;)
Aby to neteklo a bylo poradne provazena ta slaba trubicka, tak by to bylo idealni TIGem, nebo tim autogenem no.

11.09.2010, 20:43 |
Robo Tak zítra to snad zkusíme C-očkem,uvidím jak to dopadne.Díky
...kdysi se na malé netěsnosti v systému používalo mleté kafe...ale některé domácí rady už jsou přežité ;-)
Kafe tak do chladiče, ale néé do serva :o)))))
kápnout CO nebo pretahnout kus trubicky-plechu a podlepit

12.09.2010, 11:51 |
Kesam Slabostěnou trubku zavařit Tigem a nebo autogenem tam bude dobré to že se to krásně vypalí nevím co by mělo kde v motoráku shořet když bude dělat slabostěnou trubku kde nebude používat hořák 14-20 ale max 0,5-1 takže tam nejni o moc větší teplo než od CO2.
Jinak tohle jo nahoře On totiz OLEJ a KYSLIK se navzajem nemaji radi :)
To sice ano,ale ve stavu jako že kyslík foukneš na vazelínu ale ne když to hoří to neudělá nic.
Knightey- : nemyslel sem lepit ale vařit

12.09.2010, 17:51 |
Kesam Nahod sem fotku třeba to pujde mosazí mi v práci trubky letujeme mosazí autogenem a je to na 8 atmosfer tlak a drží to :-)

15.09.2010, 16:18 |
Robo Tak zavařeno CO2 a zatím drží.Díky