Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přerostlá motokára?

o Navštíveno 914x o
o 10.09.2010, 20:39 | Tuner#2
Už jsem viděl hodně videí, ale tady to musí řidit člověk bez mozku...

[ Link ]

Nechápu :-)

o 10.09.2010, 20:43 | Nismo.Power
takovej menší slabší bráška escuda asi :)
ale po silnici to lítá slušně.... občas to vypadá jak nudle v bandě :)
o 10.09.2010, 20:47 | Dexter
ty nový Need For Speed maj hustou grafiku :)
o 10.09.2010, 20:48 | Tuner#2
Escudo něco jezdí? Že se nikdy nepochlubil a nebo to byla reakce na to vypnutí mozku? :-))

Jinak se to opravdu chová jako motokára, stále ve smyku, ale přitom ten smyk se naprosto krásně vyrovnává a nikdy tě to nepřekvapí přetočením, či nezatočením. Alespoň tak to na mě působí z videa.
o 10.09.2010, 20:51 | Komba
Spíš to má hodně pod kontrolou,auto zná a ví s čim kroutit :D ....je to prostě bezmozek:D
o 10.09.2010, 20:55 | Nismo.Power
né myslel jsem tuhle motokáru :))

[ Link ]
o 10.09.2010, 21:03 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-10 21:16:15
Nismo: Aha znám tyhle stavby co jezdí Pikes Peak, ale tohle je zdaleka něco jiného, tady není žádný oturbený motor s nevhodným chováním a turbodírou a to "auto" je podstatně lehčí. Pokud vím, tak v tom jezdí motory z motorek.
o 10.09.2010, 21:07 | Vonox
suzuki escudo jeee moje oblibeny auto kdyz sme hral jako malej gran turismo 2 :)
o 10.09.2010, 21:08 | crestik
motor s nevhodným chovám a turbodírou...ale co, je pátek večer :-)
o 10.09.2010, 21:10 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-10 21:26:53
crestik: Bylo to myšleno tak, že to sice má 600HP, ale tomu co jsem dal já by to ani zdaleka nestačilo a na takhle úzké a technické trati je proti téhle motorkové atmosféře v nevýhodě. Něco jiného je to samozřejmě na Pikes Peak.
o 10.09.2010, 21:21 | Nismo.Power
mě to příjde stejný akorát menší a slabší verze..... pořád ve smyku jak motokára a dobře se to ovládá.....escudo a turbodíra ? :) to auto má kurevsky rychlej nástup tlaku.... na pikes peak si nemůžou dovolit aby auto to auto nereagovalo přesně tak jak dáš plyn :)

tady pak teprv musíš bejt bezmozek.... ten svah dolu a on si tam vklidu pouští 1000 koní na kola a je mu to pomalu málo snad....
[ Link ]

jinak 600hp to má ve slabym nastavení, pak je myslim 800-950-1000+ ....

ale je samo možný že taková malá svině by escudu dala zabrat na takovýhle trati, sice si myslim že escudo má na to aby to zajelo i rychlejc ale tam záleží už jen na tom jaký seženeš bezmozky na to aby to zkusily kdo bude rychlejší :)
o 10.09.2010, 21:24 | Nismo.Power
kurnik kdyby někdo náhodou našel výkonostní křivku escuda tak at jí sem klidně dá,..... kdysi sem jí někde vyštrachal ale ted to nemůžu najít....
naprosto neskutečný co ten 2,0 V6 motor dokáže už z malejch ot...
o 10.09.2010, 21:42 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-10 21:57:50
Ach jo. Opět překrucování slov a když už dojdou argumenty, tak dovětek, že by to stejně ten pekáč zajel rychlejc...

To pořád ve smyku jako motokára - podívej se na legendární záběry jak začínal Senna ten jeden průjezd zatáčkou co všude koluje po netu. Ano dnes jezdí méně smykem, je jiná směs gum, ale stále tím smykem trochu jezdí přesně jako to "auto" co jsem dal na odkazu já.

Ano dobře se to ovládá, nenašel jsem na videu ani jeden moment, kdy by bylo vidět, že by ho to vytrestalo, musel ubrat a nebo zpomalit a to auto reaguje na plyn bleskově - o tom se turbomotoru může jen a jen zdát...

Escudo znám, respektive znám to auto nevěděl jsem že má ten název byť Pikes peak sleduju od dob Audi S1 a později P 406 MI16 a dokonce jsme o tom měli několik reportů na tom "neznámem" webu den pod dni: [ Link ]

Víc nemám co dodat, i kdybych tady dal video s natočenou rychlostí světla, tak Ty by jsi napsal, že zvuk je stejně vlastně možná rychlejší...

o 10.09.2010, 22:09 | Nismo.Power
stejně si myslim že by ten zvuk tomu světlu ujel ;-)))))

ano obojí super hračky..... ano příčně by escudo tomu zmetku ujelo a v zatáčkách by to zřejmě zase ujelo escudu :) obojí stejně sranda mašinky poháněný bezmozkama :)
o 10.09.2010, 22:11 | Tuner#2
Souhlas až na ten zvuk, leda že by ho řídil víme kdo :-))
o 11.09.2010, 18:20 | pista tdi
to je idealni na nace cesty :D a jako priblizovadlo do prace. :D
o 13.09.2010, 12:34 | Vlastah
prvni video maso!
s tim Escudem si taky pekne hraje na tom letisti :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3316 sekund.