Navštíveno 463x

Má někdo tip jak pořídit náhrávku v co nejlepší kvalitě přes mikrofon v domácích podmínkách? Díky moc

10.09.2010, 18:41 |
hanx tipoval bych to hlavně na kvalitní, nejlíp externí zvukovku, kondenzátorovej mikrofon s POP filtrem na dobrym stojanu a nějak vyřešit akustiku, což ale asi zas takovou roli jako to ostatní hrát nebude. A taky dobrej software
Záleží nahrávku čeho? Řeči, akustický kytary, komorního kvarteta?? Tom j e široký problém.
Základ je akusticky upravená místnost. Pak problematiky znalý člověk, co o tom má šajnu.A pak ta technika. Existují firmy, co tohle sjednávají (např. zučení veřejných vystoupení). Tio mají vše až na tu místnost. A ty k tomu dodáš jen interpreta pak patřičný obolus. Vše ostatní bude jen pasťařina o ničem a zvuk jak z pr*ele.
jen nahrávka řeči pro domácí použití

10.09.2010, 19:13 |
hanx myslim, že to hlavně záleží na tom, kolik do toho chceš vrazit peněz... ale úplnej základ je kvalitní zvukovka a mikrofon

10.09.2010, 19:51 |
Midnite | Upraveno: 2010-09-10 20:04:19
Tak otázka trochu jinak, veškerý soft co jsem stáhl nabízí prvně nazpívat/namluvit a potom až zmixovat. Potřeboval bych zpívat/mluvit už přímo do mé vytvořené melodie. jde to nějak?

10.09.2010, 20:28 |
hanx můžeš si melodii pustit do sluchátek, potom zpívat, mluvit, rapovat, jódlovat, cokoliv.. následně to do toho zmixovat... Z hlavy mě napadá software co jsem kdysi používal Music Maker a FruityLoops.. ale určitě se najde někdo kdo ti poradí vhodnější

10.09.2010, 20:35 |
DaveF | Upraveno: 2010-09-10 20:49:21
s klasickou obyč zvukovkou to asi moc nepůjde kvůli zpoždění. Takže buď to míchat venku nějakým jednoduchým mixem a nahrávat už hotovej signál a nebo pořídit nějakou "poloprofi" nejpíš externí zvukovku s nízkým zpožděním a k tomu nějaký soft, určitě něco takového existuje
jo to jsem zkusil, ale nějak to nevychází a do té původní by to bylo nejlepší.