Navštíveno 2089x

10.09.2010, 10:58 |
DaNNy Ahoj, neznáte náhodou tento obchod? Je jak internetový tak kamenný na adrese Prahy 4 Háje ulice Kazimírova. Já se tam už týden snažím dovolat, píšu maily a nikdo neodpovídá. Dovolenou psanou nemají. Chci si tam něco koupit, tak jen jestli to není zase nějaká nachytávka nebo tak něco...
Díky

10.09.2010, 11:11 |
tygrm koupil jsem tam už pár věcí a v pohodě. naposled před půl rokem
aaa pan vit rejha :-)
"sedy dovozy" zbozi bez manualu, bez CZ zaruky
uz jsme mel zakaznika co mel zbozi od nej a placene rekklamace a dalsi...

10.09.2010, 12:35 |
Bucci hehehe, už to, že se tam nemůžu dovolat při koupi zboží (před koupí), by mě odradilo, páč při reklamaci už tuplem ne...
mno at kazdy nakupuje kde chce :-)
ja tam bral drobnosti typu lepidla ocka apod. ptz to mam 3 minuty od baraku.celkem spokojenost. ale vetsi veci beru jinde :) ale kdyz sem tam byl tak tam mel zakazniky rusaky a projizdeli celej katalog alpine :)
mno jo,jako Králík007...hodně věcí levně...ale CZ záruka žádná :)
kupoval jsem tam radio a asi nejvetsi omyl.ceny dobre,ale to je tak vse.cz zaruka zadna,cesky navod zadny,reklamace neresi,a pokud nahodou ano,tak za ne zrovna male penize,nekomunikuje a abych po 3 mesicich z nej v zarucni dobe(a 30 dni reklamacni lhute)vubec dostal zbozi slo to pres ČOI a PČR,takze rada,radsi si priplat a vyhni se tomuto obchodu obloukem
pana potkavam na poste s balikama :)

10.09.2010, 16:21 |
DaNNy Výborně, díky moc všem za reference. Ceny má sice nižší, ale tohle mi za to fakt nestojí... Koupím tedy určitě jinde. Můžete mi někdo poradit, kde bych fyzicky viděl na prodejně rádio JVC KW-NT1 ? Případně nejlépe kde bude na jednom místě podobných rádií více (např. od Kenwoodu nebo další modely JVC) Pořád ještě nejsem rozhodnut které rádijko místo odcizeného Avica , proto je chci nejdříve vidět a nejlépe porovnat.

10.09.2010, 17:24 |
choze Rajdlos - co ten tvůj balík, vzali ti ho? :)
nekupovat nic!!! poslal mi jednou radio bez záručáku a návodu.. trvalo mi dlouho, než jsem to z něj dostal..
JVC u mě v obchodě nenajdeš,ale dalších cca 80 typů autorádií v panelu mám...
Jen to máš trochu z ruky :-)
[ Link ]

11.09.2010, 10:42 |
DaNNy AHC Liberec-už jsem koukal, škoda že tam nemáš to JVC. Jinak bych klidně přijel... Poraďte kde ho mají, ať se na něj před koupí mrknu.
sice ho skladem nemam, ale umim ho sehnat podstatne levneji nez tady u nas do tydne, sam mam od toho dodavatele JVC KW-AVX820

12.09.2010, 13:22 |
DaNNy Rajdlos:za kolik by jsi ho uměl?
kdyztak se ozvi na majl nebo ICQ

12.09.2010, 22:19 |
DaNNy Mas mail
ja myslim ze NT1 uz ani neni dostupna, ze ji nahradila NT3
[ Link ]

13.09.2010, 11:17 |
J-T. se trošku vtírnu....
Existuje něco podobného i u jiných zanček tomu JVC KW-NT3? Vypadá moc dobře a něco podobného zvažuju.
díky
SONY by do svých new multimedií XAV-60 a XAV-70BT měla začít dělat navi od TomTomu...ceny by snad měly být od 29tkč v doporučené ceně.Mám je malé info,takže to co jsem napsal je opravdu jen orientační.
Jinak za něco málo nad 30tkč lze sehnat 2DIN Kenwood (DNX-7260BT)s navi Garmin a odnímacím panelem.
j-t: s odnimatelnym panelem jen ta JVC NT3 a pak kenwoody ale zase nemaji ceske menu, jen CZ v navi
a nebo Alpine INE-S900
ta cesky mluvi, cesky pise a cele zakladni m enu je taky v cestine
[ Link ]

13.09.2010, 15:43 |
J-T. AUTOHIFICENTRUM Liberec a kral007: A co znich povazujete za nejlepsi a doporucil by jste?
Predpokladam ze ta ALPINA nema odejimatelny panel, co? :-(
Jak je to s aktualizaci map pro NAVI?
diky
J-T.: ono každé z těch rádií je v něčem lepší než to druhé,záleží na čem ti u takového rádia nejvíc záleží.
U mě z pohledu navigace a její aktualizace vede Kenwood,který využívá mapy od Garminu (rozumné ceny + solidní aktualizace).

03.10.2010, 13:51 |
tygrm Tak proběhne zkouška reklamace, u 2dinu jvc odešli kontakty mezi radiem a displejem. Jednou už mi při jiné reklamaci vyšel vstříc i když to byla moje chyba.( u peugeotu 206 kvůli vyboulené palubce nešlo plně otevírat radio). Držte palce, jak to dopadne dám vědět.

03.10.2010, 14:37 |
clown tygrm .., jak se ti to povedlo ?
mam cca osmy 2DIN od JVC a jeste se mi to nestalo :o)
NT3 je krasna, sam jsem mel NX7000, ale za ty penize jsem rekl ne. to radeji si koupim AVX-830 a k tomu obyc navi na sklo. a to mam k JVC z nas vsech asi nejbliz :o)

03.10.2010, 17:51 |
tygrm NO mě ne, ale pro kamaráda jsem koupil 820 a začaly zlobit kontakty jednou, dvakrát jsem mu je očistil a šlo to. Teď, už ne. Nevím jestli to nemůže ovlivnit častý vyndavání, nebo že v autě dost kouří.

03.10.2010, 19:43 |
clown spis nekde utopil panel .., jinak to neznam