10.09.2010, 10:13 |
fredh Je tu spousta lidí, který se zajímaj o politiku, nebo aspoň zajímali o volby, a tak pro ně měl být včerejší pořad na čt2 povinností. Ukázka předvolebních mítinků, názory lidí a celková ukázka voličů jednotlivejch stran. Musim říct, že pořad nezklamal, za mě dávám za 1. Hlavně chlapík na konci to totálně rozsekl.
Enjoy, stojí to za ton :)
[ Link ]
Mno, tak na to koukám.
U Bobošíkové se mi "líbilo to" jak se opřela do těch, co udělali bilionový dluhy. A lidi tleskali. Nu, ale sám si myslím, že hlavně tleskali ti, co volili socany, kteří populismem a slibama zadlužili tenhle stát až hanba.
U socanů, tam je jasný, co je to za "voliče", všichni ti co mají tucha, že bude něco zadara, tak si přijdou narvat držky. "Zdraví není bussines", to je věž jako lež. Každej to ví, je to takový veřejný tajemství, co tu budem hádat, že :)
DObrej názor nepřizpůsopbivýho, "ČSSD nám dá peníze na nájem". A ten borec na kole to dobře rozsekl, "Tenhle mítink se jim nevyplatí, já mam hlad, já je volit nebudu" :)
U VV - hrála Narah Jones? :)
Na konci, ten vzkaz. Co byste řekl těm co nám budou vládnout? "Ať dou doprdele" :) :) :)
Fredh - u mě taky za 1., ten pořad to fakt vystihl, jak nejlíp uměl.