Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ???Felicie nebo VW Caddy???

o Navštíveno 695x o
o 08.09.2010, 22:50 | hawai
nedávno jsem se vrátil z dovolený z finska a dost mě tam zarážela jedna věc, jezdí tam docela dost felicií pickupů, což by nebylo nic divnýho, kdyby na sobě neměly ale značku VW a vzadu nápis Caddy, během týdne jsem si toho všimnul asi na 6 autech a ve švédsku na dalších třech. najde se tu někdo kdo mi to vysvětlí?
[ Link ]
[ Link ]

o 08.09.2010, 22:51 | .mycTD
B

.... :-)
o 08.09.2010, 22:52 | hawai | Upraveno: 2010-09-08 23:09:49
jestli bylo tak sry ale uniklo mi to :-)
hodí mi sem někdo aspoň link na tu starou diskusi? hledam a nemuzu najit a docela by me to zajimalo
o 08.09.2010, 22:56 | .mycTD
uz se to tu parkrat rozebiralo. feldy se proste vyvazely po znackou VW. zkus hadat proc asi ;-)
o 08.09.2010, 23:28 | Knightey-
wow, to jsem nevidel a ani nevedel :)
Proc? :)
o 09.09.2010, 08:10 | Tweety_xx
Felda asi rok vozila jako VW caddy, s tím že měla prvky jako masku a ráfky z Pola. potom caddy převzal seat inca.
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3716 sekund.