Navštíveno 650x

07.09.2010, 23:35 |
Luboš1 | Upraveno: 2010-09-07 23:48:44
ahoj panove a damy,jen se chci zeptat zda se nekomu doma nevali nejaka jawa prevazne cesky receno fichtl beru vse jakekoli dily i komplet v nalezovem stavu....popripade i jawa 175 ČZ 477.....mate domna neco?dekuji :-)
Tohle asi do sekce bazar :)
a sakra ....
diky za doplnek :-)

07.09.2010, 23:44 |
Rudi to jo, ale za to by musel platit :-))

08.09.2010, 07:29 |
Komba na chrchla ještě pár odpadu mam.Co sháníš?
vsechno mozne......cokoli se najde kdyztak mail.....kvang1@seznam.cz

08.09.2010, 10:46 |
hawai zrovna pred par dny jsme vezli plechy na 21 do zeleza :-) a pincka s nahradnim motorem jsem pred mesicem a pul prodal. ale neco bych tu nasel, čz 175/477 jsem mel dve, ale vetsinu ND jsem uz poslal do sveta, rekni spis co ti schází, pod pojmem vsechno mozne tu toho mam spoustu co se ani nevyplati posilat
ČZ:pokud mozno v celku kdyz by chybelo par drobnosti tak neva.....a fichtl? casti motoru,karburatoru,vyfuky,retezi,rozety, primari,spojky, zapalovani a pod :-)

08.09.2010, 10:53 |
hawai | Upraveno: 2010-09-08 11:10:29
zapalovani na fichtla i čízu bych tu možná našel, ale nic neslibuju, musim kdyztak vlezt na pudu a prohrabat garaz, napis mi tak za tyden mail, ted mam sesitej prst tak nemuzu nic delat. ale urcite se ozvi. naopak kdyby si mel neco na stary auta, jako treba na Aerovku atd... , nebo moto Indian, tak to by zase zajimalo me ;-)
jinak ted zrovna mam na prodej svetlo na californii kdyby te to zajimalo
[ Link ] , klidne vymenou za neco z toho co jsem psal
ok...jinak dily jen na fichtla.....a cezetu popripade komplet.....kdyby jsi jeste o nekom vedel tak muzes napsat....jinak ja se ti optam na to co jsi psal...u nas je jeden pan kterej tam ma hafo motorek a i tedlech veteranu...tak treba na neco narazim :-)
mam doma dva kousky. jeden je vicemene komplet, druhej v rozebranem stavu, plus motor s prevodovkou... lezi, to zavazi... ale jsem tak nejak od kromerize/vyskova. to je asi problem, co?:)
tatik jezdi za tetickou do drnovic to by melo byt kousek ne?a o co se jedna?fichtl ci ČEZETA?jinak napis nejake info a to nejdulezitejsi a to cena.....
jo je to cca 20km...
jinak je to bud jawa 20 nebo 555. netusim presne... byly tam nejak menene plechy a nemam chut zkoumat, co to presne je... a co za to das si rekni. vicemene mi to zavazi, takze se toho rad zbavim... :)