Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jsem zvědavý na pokračování

o Navštíveno 1420x o
o 07.09.2010, 21:33 | filip146
[ Link ]
jsem zvědavý na pokračování a jak chudáka "pistolníka" zase budou vláčet jako zločince...

o 07.09.2010, 22:09 | Legacy 2.5
Tak to je jasné, jak to dopadne, hlídač tam byl sám, oni 3 zůstali na živu, takže 3:1 jsou jasné počty, další počty jsou 3 č proti 2 b a č jsou přeci chudáčci, oni nikdy nic a proč je b nenechal krást, chudinky... :-(
o 07.09.2010, 22:10 | Midnite
a novinky hned:

,,Diskuze je zablokována"

ta ČR mě pěkně sere, jak fotbal tak politika :D
o 07.09.2010, 22:14 | Cenda
bohužel to odsere
o 08.09.2010, 06:46 | cendler
sakra já tu diskuzi málo kdy chytnu, pěkně se u ní vždycky nasměju

jinak chudák, určitě to odsere
o 08.09.2010, 07:17 | Dexter
jednoznačně chyba ostrahy. zastřelil jen jednu cikorku když mohl sejmout rovnou 4.
ale co dělat jinýho? křičet" pánové, můžete zastavit, já na vás zavolám policii, tak kdyby jste byli tak laskaví a počkali tu se mnou"???
o 08.09.2010, 07:23 | Kamil
jako Dexter - sudnat je všechny
o 08.09.2010, 15:59 | Rustapha-659
o 08.09.2010, 16:30 | michal_smsmsm (A)
jednoduchy, hlidace zavrou aspon na 10let, skladka bude bez hlidace, takze se na ni ted povalej desitky dalsich cikanu co ji celou rozkradou a rozbordelej, majitel zkrachuje, obvini hlidace ze za to muze a po tech 10ti letech si pujde sednout na dalsich 5 za uslej zisk... a cikani, ty se budou smat, pac je diskriminace a na ne nikdo nic nezmuze
o 08.09.2010, 16:49 | party_boy
Dóst dlouho jsem se tak nenasral jako teď po přečtení týhle zprávy. Kéžby by to zmrdstvo přičmoudlý chtělo vychcípat. Pardon pánové, ale co to tady máme za zákony? Vždyť on vlastně nic neudělal.
o 08.09.2010, 16:59 | Paczqo
o 08.09.2010, 17:34 | mike.vw
staré info,ale když už,tak už... [ Link ]
o 08.09.2010, 18:17 | Kesam
Tedka jsem to četl Právní stát jak tam píše ten první měl se nechat zmlátit a vykrást ten kovošrot a nic by se nedělo.Bych blil.
o 08.09.2010, 18:58 | filip146
to je teda opravdu masáž.. nevím na co tedy mají pistoli, co by jim cikorka musela udělat aby ji mohl legálně použít.. zajímalo by mě co na to jeho zaměstnavatel, majitel skládky jak se k tomu postaví a a jak to včechno dopadne..
o 08.09.2010, 19:16 | Dexter
Kua!!! furt si od nich jen necháváme srát na hlavu a oni se jen za naše prachy flákaj a smějou se nám.
další verbeš si tu staví po celý Evropě mešity a mi na to jen koukáme a všechno jim povolujeme. chtěl bych tuhle situaci vidět naopak. by je tam ukamenovali dřív, než by položili první cihlu.
o 08.09.2010, 19:46 | hanzz
zastřelit a zahrabat v lese...
o 08.09.2010, 19:56 | hanzz
Ale jinak to bude opravdu zajímavé sledovat dál. Bude hodně záležet, na jak osvíceného státního zástupce, případně soudce ten případ narazí.

Já to podvědomně zvažuju neustále. Jak řešit situaci, kdy jdeš sám (nebo nedej bože s rodinou) a někdo (a je jedno jestli sám nebo skupina) vůči tobě stupňuje byť jen slovní agresi. Použít zbraň, nebo se nechat zrakvit? Co je lepší, být mrtvý, nebo zavřený? Každopádně už existuje rozsudek, kdy napadený útočníka varoval varovným výstřelem, že je ozbrojený, ale útočník dál pokračoval v útoku a byl po zásluze zastřelený. Soud ten případ odložil.

Ale tady bude záležet, jestli ten střelec má svědky, na jakou vzdálenost toho cikána skolil a podobně. Ale hlavně na tom, kdo ho bude soudit a jak ten případ fízlové připraví.
o 08.09.2010, 20:16 | Legacy 2.5
No, vidím to dost špatně, protože už ve zprávách říkali, že šlo o skládku a vyhozený odpad, takže vlastně chudinky cikorky vlastně jen třídili odpad, tím vlastně nakonec pomáhali, takže prostě naprosto k blití. Už se prostě vyjádřili, že v podstatě kradli, ale je to jako by jen česali jabka někde v sadě a přeci za tohle nejde někoho zastřelit :-( Ale že on střílel ne kvůli samotné krádeži, ale že ho jistě napadli nejen verbálně, ale jistě i fyzicky - min. do něj strčili a byl 4 na 1.
o 08.09.2010, 20:46 | kozlustechnykus
Dle clanku ruzne po netu, tam napadeni ochranky uz bylo v minulosti a chodili tam treba 15 cleny bandy. Taky se objevujou informace, ze jich nakonec bylo 8, atd. Cert vi, co se jeste zjisti. Media se ale, kupodivu, posledni dobou neboji napsat, ze slo o romy. Takze dalsi misto, kde neco podobnyho bylo jen otazka casu.

U nas je pruser, ze soudy prvni instance (nbebo jak se jim nadava) tyhle pripady resi odsouzenim. V posledni dobe se ale vyssi soudy zacinaji chovat celkem rozume a tyhle rozhodnuti korigujou. Situace se celkove trosku zlepsuje. Ten duchodce, jak stzrilel na ty dva, co ho chteli obrat, k soudu ani nesel. Chlap, co behem prepadeni klenotnictvi jednoho z lupicu zabil, druhyho postrelil a treti utekl dostal 3 mesice podminku. I to je ale svinstvo. Dalsi pruser je, ze ti v KAZDYM pripade pouziti zbrane seberou VSECHNY zbrane az do vysetreni pripadu.

Co bych delal sam nevim, ale doufam, ze bych se nenechal prevalcovat, kdyz uz tu zbran mam. Byl bych asi v pruseru, kdyby u me pak tu bouchacku nasli (utocnici) a cert vi, co by s tim kramem provadeli dal. To, ze nahlasim krades, pak s tim nekoho sejmou a stejne si pujdu sednout ja.. fuj, ale u nas bych se nedivil. Ne nadarmo se rika neco ve smyslu: Radsi byt souzen dvanacti, nez nesen sesti.
o 08.09.2010, 22:06 | madmaik
tady dalsi zajimavej clanek...uz opravdu nevim co si o tom myslet... [ Link ]
o 08.09.2010, 22:15 | kozlustechnykus
Co asi? Vyzirkove jsou troufalejsi a troufalejsi a ruzni multikulti zmrdi je v tom jeste podporuji. Maji na tom ostatne zalozeny zivobyti. Proc za neco platit? staci jit na namesti a zacit rvat jek jsem utlacovanej. Chudak chlap, co ten jejich barak koupil.
o 09.09.2010, 19:57 | Midnite
[ Link ] snad to bude OK
o 10.09.2010, 06:29 | Zdeny60
Du blejt, velebnosti...
o 10.09.2010, 15:06 | Šestikule
mno, strýc má za sebou to stejný, dělal ochranku na Ostravsku, do areálu se vloupali dva zloději, jednoho chytl a rval se s ním, během rvačky zloděj vytáhl kudlu, strejc pistoli, vyšla rána, zloděj kožak, strejda vyfasoval osm let v Heřmanicích, po 5,5 byl propuštěn za dobré chování. Tohle byl pro mě jasný signál, že nikdy u nás nebudu chtít vlastnit zbraň.
o 11.09.2010, 08:33 | Legacy 2.5
Pokud to chytil do břicha, řekl bych, že to bylo z blízka, z dálky by se nemusel ani trefit, kdo ví zda se nepřetahovali o pistoli a nebo se proti němu ten střelenej nerozebehl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3458 sekund.