Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT nářadí

o Navštíveno 1767x o
o 07.09.2010, 13:48 | Milhauzz
Čau,

ne že bych tady z toho dělal dotazník, ale přeci jenom. Vybírám si nějaký nářadí do práce. Hlavně na PC, NTB a spotřební elektorniku. Žádný montování, jen sem tam nějakej zásah. Nu jde prostě o to, abych nešrouboval PC pod stolem rybičkou nebo kuchyňákem :) Takže taková ta klasika, šroubovák s bitama, nějaký mini šroubováčky, pinzeta, magnet na teleskopu atd ....

Nějaký tipy mám, ale rád uvítám zkušenosti na nějakou hezkou sadu.

Díky

P.S.: Nu a já du hledat dál ... :)

o 07.09.2010, 13:52 | Ghofig
resil jsem pred nedavnem taky a kdyz jsem zkoumal kompletni sady naradi... tak kvalitativne mi vsechno prislo jako tezka cina... teda pokud to nestalo 5tis a vic... takze ve vysledku jsem koupil tasku vybral si multimetr, jednotlive sroubovaky, kleste atd atd, poskladal si sadu podle potreb a byl problem vyresen :) resil jsem taky na pc a elektro...
o 07.09.2010, 13:59 | Milhauzz
Aha, takže jestli čínu z Baumaxu nebo čínu z netu, je to asi jedno ....
o 07.09.2010, 14:02 | jasisoft
Ghofig ma pravdu. tie uzasne sady co sa predavaju su tazka cina. srobovaky a klieste sa lamu, bity su vyrobene z blata. radsej si kup 2 srobovaky krizove philips, nejake tie torx-y, poriadny nozik, multimeter a mas pokoj. pripadne vyborna vec je victorinox cybertool, ktory pouzivam uz par rokov a neviem si ho vynachvalit.

osobne mam tento [ Link ]

a pokukujem po tomto [ Link ]
o 07.09.2010, 14:06 | Ghofig
Ja mam Leatherman Surge. Na IT je to skvele a pouzivam to vicemene denne. Kazdopadne sadu naradi mam... A udela opravdu vic prace mit 5x kvalitni sroubovak, dvoje kleste a proste veci, co potrebujes opravdu k praci, nez sada, kde je sroubovaku 30x, 10x kleste a jine ruzne kurvitka, ktera te ve vysledku akorat naserou nebo se poserou, kdyz budes potrebovat neco fakt udelat :)
o 07.09.2010, 15:30 | Big_Max
Přesně tak, kup si jednolive věci aspoň trochu kvalitní! Sice nebudeš mít sadu 100ks ale třeba jen 15, ale který opravdu využíváš a nemusíš se bát je použít!
Jinak než šroubovák s bitama doporučuju radši víc klasických šroubováků! Někdy není tolik místa, abys tam něco s bitama dostal (v elektronice celkem často už jen demontáž šroubů u krytu když jsou zapuštěny hlouběji!)
o 07.09.2010, 15:47 | crestik
u nás používáme nářadí Wera, a celkem spokojenost...od mikrošroubováků, po humpolácké
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3964 sekund.