Navštíveno 1766x

Čau,
ne že bych tady z toho dělal dotazník, ale přeci jenom. Vybírám si nějaký nářadí do práce. Hlavně na PC, NTB a spotřební elektorniku. Žádný montování, jen sem tam nějakej zásah. Nu jde prostě o to, abych nešrouboval PC pod stolem rybičkou nebo kuchyňákem :) Takže taková ta klasika, šroubovák s bitama, nějaký mini šroubováčky, pinzeta, magnet na teleskopu atd ....
Nějaký tipy mám, ale rád uvítám zkušenosti na nějakou hezkou sadu.
Díky
P.S.: Nu a já du hledat dál ... :)
resil jsem pred nedavnem taky a kdyz jsem zkoumal kompletni sady naradi... tak kvalitativne mi vsechno prislo jako tezka cina... teda pokud to nestalo 5tis a vic... takze ve vysledku jsem koupil tasku vybral si multimetr, jednotlive sroubovaky, kleste atd atd, poskladal si sadu podle potreb a byl problem vyresen :) resil jsem taky na pc a elektro...
Aha, takže jestli čínu z Baumaxu nebo čínu z netu, je to asi jedno ....
Ghofig ma pravdu. tie uzasne sady co sa predavaju su tazka cina. srobovaky a klieste sa lamu, bity su vyrobene z blata. radsej si kup 2 srobovaky krizove philips, nejake tie torx-y, poriadny nozik, multimeter a mas pokoj. pripadne vyborna vec je victorinox cybertool, ktory pouzivam uz par rokov a neviem si ho vynachvalit.
osobne mam tento
[ Link ] a pokukujem po tomto
[ Link ]
Ja mam Leatherman Surge. Na IT je to skvele a pouzivam to vicemene denne. Kazdopadne sadu naradi mam... A udela opravdu vic prace mit 5x kvalitni sroubovak, dvoje kleste a proste veci, co potrebujes opravdu k praci, nez sada, kde je sroubovaku 30x, 10x kleste a jine ruzne kurvitka, ktera te ve vysledku akorat naserou nebo se poserou, kdyz budes potrebovat neco fakt udelat :)
Přesně tak, kup si jednolive věci aspoň trochu kvalitní! Sice nebudeš mít sadu 100ks ale třeba jen 15, ale který opravdu využíváš a nemusíš se bát je použít!
Jinak než šroubovák s bitama doporučuju radši víc klasických šroubováků! Někdy není tolik místa, abys tam něco s bitama dostal (v elektronice celkem často už jen demontáž šroubů u krytu když jsou zapuštěny hlouběji!)
u nás používáme nářadí Wera, a celkem spokojenost...od mikrošroubováků, po humpolácké