Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz aktual.tabulkovy ceny ojetin

o Navštíveno 568x o
o 07.09.2010, 10:06 | kadel21
Zdar chlapi,
tak po tom co sem volal od pojistovny, pres opela az do GM kde me opet odkazali na pojistovnu zkusim stesti tady. Nemate nekdo zkusenost kde dohledat tabulkovou cenu ojetiny? Potrebuju to pro celniky v Norsku, chteji po me DPH za auto ktery vlastnim uz 6 let takze nevim cenu.
Neresil nekdo neco podobnyho?
Diky Kadel

o 07.09.2010, 19:01 | 323Marty
Kadliku, pošli mi co máš zítra na maila, mám v práci Autovert, pošlu ti ofiko ocenění vozu. Nebo ty chceš tu cenovku, která platila před šesti lety? To totiž nejde :o(
o 07.09.2010, 19:36 | muSlim
2 323Marty: môžem sa prifariť, vedel by si to zistiť aj pre mňa prosím? :-)
o 07.09.2010, 20:52 | kadel21
to 323Marty: sem blbec a za blbost se plati, mel sem si vzpomenout driv, shanel sem po vsech certech a ti me posílali k dablu, dneska rano me napadlo ahc, jenze odpoledne sem musel uz na celnici, takze uz sem zacvakal cirka 12tis :-(.
Kadel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.