Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help telefoní číslo

o Navštíveno 559x o
o 07.09.2010, 08:30 | P3RF3KT
vcera večer mě bombardovalo toto telefoní číslo: +393394847553 hned poprvy mi bylo divny co to je za čislo ale zved sem to ozval se anglicky mluvici hlas tak sem hned zavěsil, doufam ze to nebylo neco podobneho kde za vterinu volani vam to napali 2 kila na paušál. Netusi nekdo co by to mohlo byt? Volalo mi to potom jeste asi 20x případně nedá se číslo hodit nejak do blokace nebo neco takovyho?

o 07.09.2010, 08:40 | tappaja
Italie
Tezko rict co to bylo, mozna omyl, mozna nekdo znamej a potreboval pomoc :o)
o 07.09.2010, 08:42 | luda551 | Upraveno: 2010-09-07 09:00:29
Nebo nejakej kamarad dal tvoji fotku , telefon na WC ze kouris pera bo neco takoveho tak ti ted volaj :D
o 07.09.2010, 09:02 | P3RF3KT
tap: italsky cislo jo? podle me to budou ty šmejdi co jim to zvednes a uz ti to sosá nehorazny castky z pausalu. Musel to mit na neco napichly pac se mi pak vybil telefon a to uz to pak najednou nezkusil ani jednou. Anglicky mluvící známý v italii opravdu nemám :-D
o 07.09.2010, 09:29 | Alííí
To by chtělo alespoň nejdřív umět mluvit anglicky, než dělat hned závěry že Ti "vysosaj paušál". :-D
Občas mi taky někdo zavolá (Polsko, Rakousko, Itálie), a buď omyl z inzerátu na auta (překlep v čísle), nebo nějakej zbloudilej telefonista. Na vysosání paušálu bys byl upozorněnej asi před hlasem volajícího si myslim.
o 07.09.2010, 09:39 | Mr.Scully
Proto cizí čísla neberu a ze zahraničí už tuplem ne.

Občas mi takový čísla volají, třeba v jednu ráno mě prozvonilo slovenský číslo, tak jsem zagoogloval a dozvěděl se, že tisíce dalších lidí mají stejnou zkušenost - prej tě prozvoní a když jim zavoláš zpátky, tak ti zkusí prodat vysavač nebo co - je to ujetý, ale je to tak :-) Proč ale volají v jednu ráno, to mi jasný nebylo.
o 07.09.2010, 09:48 | P3RF3KT
no tohle byl asi hodne zbloudilej telefonista když volal asi 20x :D
o 07.09.2010, 09:51 | Milhauzz
Taky se mi to někdy stane, ale spíš smsky, zatím nevtipnější, co mi kdy přišlo, tak:

1, z CZ čísla: "Milacku, s tema raminkama si to fakt prehanala"
2, z IT čísla: "Do you love me honey?"

mno jo :)
o 07.09.2010, 09:52 | RadekFM
Nevim, ze je neco takoveho mozne, to bys musel zavolat zpet na to cislo ne?
o 07.09.2010, 10:13 | J-T.
RadekFM: Přesně, zvednutím telefonu se ti NIKDY nic nenaúčtuje.

P3RF3KT: Trošku míň paranoi :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4436 sekund.