Navštíveno 571x

[ Link ] Dejte prosím info, jaké to tam je?

06.09.2010, 17:10 |
Cenda byl, trať dobrá, ale výfuk pálí do boku a motokáry by zasloužily lepší údržbu. Jezdili jsme s kartonama na prdeli, pár popálenin bylo. Jinak ale dobrej zážitek, zas trochu jiný prostředí starej haly.

06.09.2010, 17:21 |
Sau Prostředí snad ani nejde popsat - prostě masakr. Mysleno v dobrém. Motokáry ovšem taky. Mysleno ve zlém.
Z motokár, když sem tam jezdil 2 roky zpět, jela slušně enom jedna. Ostaní měly problém se mnů vůbec vyjet to stůpání nahoru, o nejakém závodění snad ani řeč. Na kolo dělal rozdíl mezi kárama aj snad 15 sekund ? Tak nějak. Jo a některé motokáry měly tak malý rejd kol, že sa nedokázaly stočit nahoře do toho klesání, musels to doslova naprat do dřeva u stěny a to ťa už odhodila do té šachty dolu :)
Ale možná sa od té doby zlepšili... Snad, protože ty káry jim to tam vyloženě kazí.
JAko kluci nademnou, byl to dost adrenalin, meli jsme tam hodinovej zavod a docela masakr, za tu dobu upadla kola, sedacky, spaleny zada od motoru atd :-)
Já tam byl loni, motokáry byly v horším stavu, ale ne až takovém, jaký je tu popisován. Vzhledem k charakteru trati dostávají mnohem víc zabrat, než kdekoliv jinde a je to na nich samozřejmě znát. Ale jinak trať masakr, adrenalin jako prase, hlavně v tom klesání proti zdi, jiskry létají široko daleko.
Jidlo bylo výborné, ubytování ušlo, navíc, protože jsem toho dost najezdili, bylo zdarma.
JE fakt ze ten tunel je adrenalin, na kazde strane tak max 10 cm, take litaj jiskry, jizdu bych dal znovu, ale delsi fakt ne :)
Ty krásko, tak sem už nikdy! aspoň za mě :D Tenkrát motokáry ve stavu rozpadu. Kamaráda předjelo vlastní kolo. Johanikovi snad nevydržela sedačka a popálenin od výfuku dostatek. Ještě jsem si odnesl supr podlitinu na břichu od tvrdého nárazu na volant, který se ohnul. Trať super, pěkně se jezdí a sjezd šlajsnou supr zážitek. Jestli máš rád adrenalin a nevadí ty sem tam menší bolest, tak doporučuju, jinak ne :D Ale třeba se za ty dva roky zlepšili a ty motokáry nejsou už v takovém stavu. :)
Byli jsme predminulej rok, trat je fakt luxusni a hodne adrenalinova. Sice na nejake zavodeni to moc neni, protoze motokary nebyly vyrovnane a hlavne tam je malo mist kde predject. Motokary byli jak tu kluci popsali. Nektere moc nezataceli, nektere moc nejeli atd. Ale jinak jako zazitek doporucuji. Meli jsme tam akci a jidlo bylo vyborne. Ubytovani nevim, bydlel jsem jinde.

06.09.2010, 21:27 |
sotek Byli jsme parta někdy v březnu a až na kurevskou zimu dobrý. Zaplatili jsme si hodinu a dohodli se na 3x20 minut. Motokáry sloužily, jen u některých zlobilo měření času. Trošku mi vadila v některých úsecích tma. Větší zážitek však bylo sledování jízdy poláků, kteří přišli po nás.

06.09.2010, 21:41 |
Cenda nejlepší byla ta studená sprcha v umývárně, Johan pískal jak za mlada. Až po umytí se zjistilo, že ve vedlejší pánské teplá tekla :-)
já sem si jen zpíval :-)))
Tak my chceme jít parta i s holkama a ty by asi měli problém, jak tu čtu :o( Takže Radotín v Praze to jistí. Každopádně díky všem za cené rady, až pojedu někdy kolem, dvě jízdy si zkusím :o)
také jsem tam byl....ta trat je opravdu "jiná" a bezva se tam vyblbneš...jinak zázemí a stroje nic moc.
Ted jezdím sem:
[ Link ] Mám to skoro pod nosem a vyblbnout se tu dá také dobře.Navíc zázemí i motokáry mají na 1*.
Sice to je malonko dale, ale dobra trat a dobre stroje maj v Litomysli. ;-)
[ Link ]

07.09.2010, 22:15 |
Cenda no sice jsem v Mejtě už dobu nebyl, ale to radši na ty motokáry v úvodu.
Cenda: Ne v Mejtě, ale v Litomyšli! To je maličko jinde.