Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Byl někdo na motokárách viz odkaz?

o Navštíveno 571x o
o 06.09.2010, 17:07 | Fordik
[ Link ]

Dejte prosím info, jaké to tam je?

o 06.09.2010, 17:10 | Cenda
byl, trať dobrá, ale výfuk pálí do boku a motokáry by zasloužily lepší údržbu. Jezdili jsme s kartonama na prdeli, pár popálenin bylo. Jinak ale dobrej zážitek, zas trochu jiný prostředí starej haly.
o 06.09.2010, 17:21 | Sau
Prostředí snad ani nejde popsat - prostě masakr. Mysleno v dobrém. Motokáry ovšem taky. Mysleno ve zlém.

Z motokár, když sem tam jezdil 2 roky zpět, jela slušně enom jedna. Ostaní měly problém se mnů vůbec vyjet to stůpání nahoru, o nejakém závodění snad ani řeč. Na kolo dělal rozdíl mezi kárama aj snad 15 sekund ? Tak nějak. Jo a některé motokáry měly tak malý rejd kol, že sa nedokázaly stočit nahoře do toho klesání, musels to doslova naprat do dřeva u stěny a to ťa už odhodila do té šachty dolu :)
Ale možná sa od té doby zlepšili... Snad, protože ty káry jim to tam vyloženě kazí.
o 06.09.2010, 18:56 | johanik
JAko kluci nademnou, byl to dost adrenalin, meli jsme tam hodinovej zavod a docela masakr, za tu dobu upadla kola, sedacky, spaleny zada od motoru atd :-)
o 06.09.2010, 18:59 | SilverGhost
Já tam byl loni, motokáry byly v horším stavu, ale ne až takovém, jaký je tu popisován. Vzhledem k charakteru trati dostávají mnohem víc zabrat, než kdekoliv jinde a je to na nich samozřejmě znát. Ale jinak trať masakr, adrenalin jako prase, hlavně v tom klesání proti zdi, jiskry létají široko daleko.
Jidlo bylo výborné, ubytování ušlo, navíc, protože jsem toho dost najezdili, bylo zdarma.
o 06.09.2010, 19:10 | johanik
JE fakt ze ten tunel je adrenalin, na kazde strane tak max 10 cm, take litaj jiskry, jizdu bych dal znovu, ale delsi fakt ne :)
o 06.09.2010, 19:36 | KyklopDLS
Ty krásko, tak sem už nikdy! aspoň za mě :D Tenkrát motokáry ve stavu rozpadu. Kamaráda předjelo vlastní kolo. Johanikovi snad nevydržela sedačka a popálenin od výfuku dostatek. Ještě jsem si odnesl supr podlitinu na břichu od tvrdého nárazu na volant, který se ohnul. Trať super, pěkně se jezdí a sjezd šlajsnou supr zážitek. Jestli máš rád adrenalin a nevadí ty sem tam menší bolest, tak doporučuju, jinak ne :D Ale třeba se za ty dva roky zlepšili a ty motokáry nejsou už v takovém stavu. :)
o 06.09.2010, 20:07 | Skid-TDI
Byli jsme predminulej rok, trat je fakt luxusni a hodne adrenalinova. Sice na nejake zavodeni to moc neni, protoze motokary nebyly vyrovnane a hlavne tam je malo mist kde predject. Motokary byli jak tu kluci popsali. Nektere moc nezataceli, nektere moc nejeli atd. Ale jinak jako zazitek doporucuji. Meli jsme tam akci a jidlo bylo vyborne. Ubytovani nevim, bydlel jsem jinde.
o 06.09.2010, 21:27 | sotek
Byli jsme parta někdy v březnu a až na kurevskou zimu dobrý. Zaplatili jsme si hodinu a dohodli se na 3x20 minut. Motokáry sloužily, jen u některých zlobilo měření času. Trošku mi vadila v některých úsecích tma. Větší zážitek však bylo sledování jízdy poláků, kteří přišli po nás.
o 06.09.2010, 21:41 | Cenda
nejlepší byla ta studená sprcha v umývárně, Johan pískal jak za mlada. Až po umytí se zjistilo, že ve vedlejší pánské teplá tekla :-)
o 06.09.2010, 21:45 | johanik
já sem si jen zpíval :-)))
o 07.09.2010, 12:21 | Fordik
Tak my chceme jít parta i s holkama a ty by asi měli problém, jak tu čtu :o( Takže Radotín v Praze to jistí. Každopádně díky všem za cené rady, až pojedu někdy kolem, dvě jízdy si zkusím :o)
o 07.09.2010, 12:42 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
také jsem tam byl....ta trat je opravdu "jiná" a bezva se tam vyblbneš...jinak zázemí a stroje nic moc.
Ted jezdím sem:
[ Link ]
Mám to skoro pod nosem a vyblbnout se tu dá také dobře.Navíc zázemí i motokáry mají na 1*.
o 07.09.2010, 19:20 | Skid-TDI
Sice to je malonko dale, ale dobra trat a dobre stroje maj v Litomysli. ;-)

[ Link ]
o 07.09.2010, 22:15 | Cenda
no sice jsem v Mejtě už dobu nebyl, ale to radši na ty motokáry v úvodu.
o 08.09.2010, 17:42 | SilverGhost
Cenda: Ne v Mejtě, ale v Litomyšli! To je maličko jinde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.332 sekund.