čaute,pokoukávám po novém pc,našel jsem stránku viz nadpis.Má někdo s nima zkušenosti?Jsem laik,ale zdá se mi to nějak levný.Co uplatnění záruky atd?Dík za reakce.

05.09.2010, 19:58 |
htd to same jako gigacomputer :)
setrit se nevyplaci, priplatis si 2k a mas novy stroj a legalni system.
co chcete reklmanovat na jetem stroji, kdyz nevite odkud je?fabrika,vystava,exekuce cokoli:)
"nove veci" se reklamuji jen pres ne,sedy dovoz, lezaky, vytopene sklady atd.
htd a Nismo: nechtěl jsem to extra ventilovat, ale - dle info, které mám, je pocitacezababku.cz vedlejším projektem společnosti VT Data, s kterou na poli repasí spolupracuju cca 12let a neřeknu křivý slovo proti nim - jednání mezi náma super, počet reklamací velice nízký, základní záruka 1 rok, možno dokoupit záruku na 2 roky, což je fér :-)
sám mám od VT Data svůj notes - T41ku IBMko a jede přes dva roky cca 8-9h denně furt a no problem. Jinak speciálně notebooky - berou to od velkejch firem, někdy banky, někdy pojišťovny, někdy státní úřady - 90% těch počítačů má původ Rakousko, Německo, Holandsko, Itálie - kupoval jsem cca před měsícem jednu T41ku pro zákaznici a v brašně byla ještě vizitka ředitele vídeňský expozitury Generali :-))
nový zboží tipuju původ SWS, ABC Data, e'D, Penta, Asbis, takže ofic. distribuce :-))