Navštíveno 809x

Kdo včera viděl? Já jsem jen němě zíral s otevřenou hubou... Toto že je ministr? To je kašpar! Chování jako vidlák či řepák (nevím, který je ten vhodnější výraz). Výrazivo, mluva, chování... no "nádhera". Jsem zvědav, jak si chlapec povede v úřadu.
:-) ja teda nevidel, ale myslim, ze za tu kratkou dobu si jde udelat docela pekny obrazek, jak to bude vypadat. Viz zastaveni staveb a pak jejich postupne povolovani + vyse pokut dle kubatury. To jen co jsem si v rychlosti vzpomel...
Mně přišel naprosto v pohodě a normální.
Show Jana Krause je krapet neco jinyho nez Otazky Vaclava Moravce, takhle by se na to melo pohlizet.
Ta kubatura je pekna picovina, to souhlasim, jinak at zastavi treba vsechno a po auditu zase povoli.
No, nic moc to nebylo, ani Kraus ani Bárta, takové docela nůďo.
Jen ke Kalouskovi, stále kecá, jak nikdo nesmí mít výhody, proto nechce žádné benefity, platit u lékaře všichni stejně, ale když Bárta navrhl placení výše pokuty pro "bohatší" výrazně vyšší částky, tak to Kalousek nezavrhl a vyjádřil se, že by se o tom mohlo jednat. No jo, je u koryta...
Doufám,že zaplatil toho medvěda co dal Krausovi...jinak přesně v tomto duchu funguje i na ministerstvu,takže jsem se moc nedivil :-)

04.09.2010, 12:08 |
20bad mě to pobavilo, jiný účel tenhle pořad ani nemá, takže za mě dobrý
Neviděl jsem bohužel...stream asi nikde ještě není co? Hledal jsem ale buď blbě a nebo marně..
na pana Bártu koukám z hlediska ministra, který má (doufám) zájem konečně něco v jeho resortu změnit, vylepšit atd...to, že mluví jak vykleštěnej teplouš je věc druhá..:) i jeho pohyby mi občas přišli zvláštní..