Navštíveno 588x

Je možnost nejak prodat vrak s papírama. Jakou to ma vubec cenu ? Jenda se o audi a4 r.v. 01.
urcite, koukni po internetu x lidi prodava vrak s papirama vetsinou jen za cenu papiru, nekolik lidi ty papiry pouziji na jine auto ktery si treba privezou z nemecka bez papiru. Pripadne jestli se da z audi jeste neco pouzit muzes ji dat za cenu jeste nejakych dilu. Dej sem foto pro orientaci
cena tak kolem 30k klidně......
fígl je v tom že se jinýmu člověku v čr náhle ztratí A4 rv 2001 a náhle se tam objeví převařený vinko z tvýho vraku.....

02.09.2010, 18:19 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-09-02 18:32:27
Aha, no tak za to ja nemuzu :( kazdopadne znamej chce prodat. Cena by mu vyhovovala, ale je to 02 A3 je to hodne nabourane, vrak byl silne slovo. |Trosku sem to zamotal.
Nevite na koho se obratit, aby to odkoupil vykoupil. Ja potrebuju nesamerovat zanemho na kontakt, at si to dal resi sam.
zeptam se zde oblibeneho clena johnyho. tenkrat kdyz tady u nas střelil fabii do toho mega stojanu s cenama benzinu přijel par dnu na to nejakej kuryr z prahy vytah kufřík v němž měl snad milion v hotovosti, vyndal z neho 30tis. ktery mu dal na ruku sepsali naky papiry a jeho odtahovka z firmy si fabii odtahla. Byla to normalni nejaka velka firma ktera skupovala takhle vraky a razem dva dny na to se jeho fabie objevila na jejich strankach k prodeji za 70tis. jako vrak na dily :-D
Arnie_one jak moc je to vrak
Vazne nevim, je to nabourany, jak moc to nevim, muzu zjistit podorbnosti.Popriade rovnou dat kontakt na prodejce. Ale to melo byt asi formou inzeratu :) admin snad promine.
SPis me zajimaji ty kontakty PERFEKT diky, pokud neco zjistits.
takovejhle překupníků sou hromady, vesměs sou to samo lidský svině par excelence.....

02.09.2010, 20:02 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-09-02 20:16:44
No kamard potrebuje prodat nic vic nic min, zvat si je do domu nebude a cenu akceptuje co mu kdo rekne. Takze se asi domluvi s kazdym.
Sem rad, ze nemam s timhle nic docineni, bo se me chce z tehle praktik zvracet
nj ale co se da delat jkesi muzes hod me obvrazek na mail z kontaktem na kolegu ja toposlu jednoho takoviho mam pokud to nenbi nejak moc rozmlaceny tak i slusne plati
To je hrozny louskani :) ale pochopil sem zkusim predat.
Arnie_one pardon lepsi uz to nebude -)
fotky budou zitra, tak zajemcum poslu.