Navštíveno 1038x

to je ten disk, jak ho katy navalila? :-)
hodne starý video :)
a ono navalit něco nárazem je něco jinýho než to prostě jen roztočit ..... takhle při točení samo vyhraje tvrdší materiál což rozhodně neni dlažba :)

02.09.2010, 12:01 |
mamut od padesate vteriny s kolem haze
[ Link ]
Nismouši, jestli chceš, můžu ti dát i ostatní videa ze Schmidtu... házení na beton, mlácení železnou tyčí atd :-)
už to tu ale proběhlo několikráte v minulosti
Je třeba si uvědomit, že ne všechna kola SCHMIDT používají Radinox technologii na vnější límce. Radinox je pouze za příplatek.
Tak a ted treba nejake alessio :-D
cupra.165: Já bych zkusil kvalitní RSW :-)
pak nechapu proc to nejezdej na rallye autech :o)

02.09.2010, 16:15 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-02 16:27:20
H-Honza: Nějaký sebevrah jezdí rallye na tom blátu?
na rallye se hraje hlavně na váhu.... hořčíková kola atp.
To je zase trochu jiná kategorie
ne ne, jen ze kdyz vidim to promo video ze to reze dlazbu, a da se na tom jezdit bez pneu, tak si rikam ze by to mel otestovat nekdo v rallye :O)
tak hoši RSW ani náhodou pak nafotím svoje ....a uvidíte jak jsou měký...:D sračky drahý ...

02.09.2010, 17:46 |
JR Katy mela starej hlinikovej limec. Dneska uz se u vetsiny Schmidt vicedilnejch kol pouziva Radinox limec.
A pokud si nekdo chcete zkusit jak ten limec je tvrdej v realu, tak tu mam jeden prave k temto ucelum ...
tykeev: Na rallye se moc na váhu nehraje, to spíš na okruhu/vrchu. Kola na rallye, hlavně na šotolinu jsou vzhledem k rozměrům celkem těžký. U rallye jde o pevnost disku.
Jerry159: A co jsi čekal od RSW? Kvalitu? Navíc nechápu konec věty sračky drahý...
dal jsem za 17" 14000kč bohužel jsem totiž nemohl roku 2008 sehnat MAM 17" pet paprsků a měl je 4 měsíce objednané pokaždé u jiné firmy a nepřišli tak jsem se rozhodl pro RSW 17" (viz foto) a cekem dobrý do té doby co se mi začly kurvyt tlumiče...ani škrábanec a pak najednou z auta předemnnou (o tři předemnou) vypadne dlažební kostka a límec ohlý a ještě proražená pneu.... cca 3500kč pneu + oprava pneu a pak když je všechno zase dobrý tak vymelu díru na našich krásných silnicích a zase ohle ...a to zase to nebyla taková díra....foto dám zítra až bude čas jak to vypadalo po té dlažebce a po tom projetí výmolu...

Holt opakovani je matka moudrosti. :-D

02.09.2010, 23:02 |
Kesam Skide hodně stare :-)