Navštíveno 529x

S kolegou máme za úkol vymyslet nejméně tři kategorie na nominaci zaměstnanců, týkající se uplynulého roku. Týkat se to bude cca 6 oddělení a v každém je v průměru 15 zaměstnanců. Jedna kategorie bude zaměstnanec roku, kdy z každého oddělení si nanominují jednoho člověka a pak se z nanominovaných bude hlasovat o nej zaměstnance. Jelikož s takovou akcí nemám moc zkušeností, tak bych potřeboval pomoct vymyslet další kategorie, ale takové aby měli smysl, mě napadají samé hlouposti, jako třeba o nejhezčí zaměstnankyni, což je ale diskriminační vůči mužům a navíc by to mohlo pobouřit i některé zapšklé dámy.. Napadla mě ještě kategorie vedoucí roku, ale tu musí vyhrát samozřejmě náš hlavní vedoucí, jinak to ani nejde, bude to spíš jako doplňková kategorie, o tom se hlasovat ani nebude.. Tak za každý ROZUMNÝ nápad jsem vděčný.
třeba něco jako nej pracant? ten,kdo v práci strávil nejvíce času nebo něco na ten způsob?
Co třeba kategorie "nejlepší junior" - zaměstnanec který je ve firmě třeba jen do jednoho fiskálního roku. Třeba to vzít i změkčeně, z názvu firmy.
Napadá mě třeba "antihypochondr", člověk s nejmenším maroděním, "brepta" - nejvíc ukecanej zaměstnanec, kategorie "pilot" - kdo třeba rozbil auto :)
Workoholik roku.(smrdí mu ženská a né práce)
Skokan roku. (kdo povýšil o nejvíce pozic-aneb hnědonos)
Prudič roku.(aneb, buzerace musí bejt)
Drbna roku.(tím myšleno, kdo nejvíc pomlouvá ostatní)
Jo jinak funguje to jeden rok celé, takže je tam strašně moc lidí nových, hrstka je tam přetažených z jiných poboček..
Drbna roku mě napadla také, ale můžeme se tím někoho dotknout, lidi jsou různí, pak budu čelit někde nějaké žalobě :-D Ne každý má smysl pro humor..

02.09.2010, 20:18 |
rcman Vlezprdel roku dostane zlatýho Hujera...
tunelář roku dostane hovno jako vždy a ještě ho lapnou :)