Navštíveno 929x

Tak tohle je masakr jak z venku, tak ta audio zástavba :-)))
[ Link ]
A ta žába vzadu místo sedaček :-D
Co mi na tom autě jenom vadí????? :oDDDDDDDD

01.09.2010, 22:47 |
IT-master | Upraveno: 2010-09-01 22:59:42
to je vostrý autí! má to přeci kapacitátor! :D

01.09.2010, 23:02 |
Kesam Hovno batmobil,ale MASAKR JAKO KRÁVA :DDDDD
a má tam kapacitátor :-D To je auto z Cesty do budoucnosti, ne? To měl doktor Emmet Brown v De Loreanu

01.09.2010, 23:37 |
DaveF tak to je hustý...tohle auto pamatuju, když to byla obyč šedivá škůdka :-) autorovi se to zřejmě podařilo prodat, protože už to teď prodává někdo jinej

01.09.2010, 23:38 |
maxov a bacha,to auto ma FLOPOVANEJ interier:)

02.09.2010, 00:59 |
JP | Upraveno: 2010-09-02 01:14:02
Ten interiér je jak z teletubbies
zepředu skoro jako fileta Kesamovka :o)
jinak sraní s tím určitě bylo víc než dost, bohužel výsledek se jaksi nedostavil
Já si myslel, že tyhle tuzingy jsou už dávno mrtvý a ono ne :)
Jinak jako JP :)
to chci, snad není už prodaný :-))))))))))))))

02.09.2010, 09:29 |
Diner hehe prijde mi ze ty detaily ktery musely dat nejvic prace to posilaji uplne do kopru:-D
Vysvětlí mi někdo, proč má jenom PRAVÉ zpětné zrcátko??
To si někdo vyhrál :-) Ale jo, proč ne, je to lepší než třeba fetovat :-)
Jen mi prosím vás řekněte, co furt mají lidi s těma naprosto příšernejma čirýma zadníma světlama, myslel jsem, že to byl hit tak v roce 1995 a ony snad mezi tuzingáři letí pořád...
protoze u skodofky sis musel priplatit lepsi vybavu a dostal jsi druhe zpetne zrcatko a zadni mlhovku :))) narozdil treba od bmw kde kdyz sis v ty dobe priplatil si dostal klimatizaci,tempomat atd. :))) ale jinak znam xxx jinak a huř sprasenych škodovek tohlep atri jeste mezi ty lepsi ikdyz cena je trochu mimo, to uz mu hold ty utopeny prachy v tom nikdo nezaplati
Nahodou to je vcelku dobry podle me, intos je pecka, z venku je to taky dobry a cisty, jen ty svetla se uplne nevyvedli :) za me palec nahoru!
aspoň se snažil. ta palubka musela dát docela práci.

02.09.2010, 23:05 |
TUNER ...a ty zvonkovi drati do kapacitatoru.... )))