Jelikoz clovek doma marodi, tak cim jinym zabit cas....
Predevcirem jsem koukal na TEKKEN, prevazne z povinnosti jeslikoz na CSFD to ma kolem 44% hodnoceni. Ale nebylo to nejhorsi :)
[ Link ] Vcera jsem koukal na dalsi film a to Blood and Bone. Na csfd to mas pres 70% hodnoceni. Ale film se mi docela libil, je to sice proste typicky film tehle hrdinu s bojovym umenim ale ma to smrnc :)
[ Link ] A jeste pred spanim jsem koukal na ocekavany film tohoto roku, udajne se "melo" jednat o nej film tohoto roku. The Expendables, rezije, scenar a hlavni role sam Silvestr Stallone. Dale je to obsazeny vsema nejlepsima akcnima hrdinama meho mladi, vic CSFD
[ Link ] ma to hodnoceni pres 80% na csfd.
Je to typicky film pro Stalloneho, sem tam dobry hlasky, jinak akce za akci ktere jsou prehnane aby divaka bavily a takova zbrkla kamera. Ale clovek pokud videl ostatni podobne filmy tak je to s tou kamerou stejny. Za me proste ale pekny. Trailer zde
[ Link ] Na to kolik je Stallonemu tak nejakou tu formu ma :) Sem tam nejaky ten vtip a utahovani si ze sebe. Cili dobry :)
Pak jsem asi pred cca 2 dny videl film Passengers, na CSFD 53%, je to takove drama. Dost zajimavej film :) Tam zapomente na strileni, akci atp. Je to na premysleni. A do konce filmu jsem nevedel co a jak. Asi ve 2/3 jsem lehca zacal tusit ale stejne, prekvapi to. Ikdyz ty prvni 2/3 jsou takove zdlouhave...
trailer zde ->
[ Link ] Tak snad nekomu pomuze ukratit chvile nudy v tomhle pocasi. Kdyby jste mel taky nekdo nejaky dobry tip, dejte info :)