jj, taky sem to ráno čet a napadlo mě něco podobnýho.... kdybych tohle udělal já tak pudu sedět za všechny možný paragrafy který by se daly použít, takhle cigán dostane jen pokutu za přestupek kterou stejně nezaplatí a nikdo jí po něm vymahat nebude.....
přestal bych používat slovo rasismus a regulérně bych se k nim stavěl celorepublikově tak že je nemáme rádi a at si kočujou jinam , nemusim a ani nejsem rasista jen proto že mě cigáni serou kudy chodim to nemá s rasizmem nic společnýho
prostě dělaj bordel, neuměj se přizpůsobit tak ct si táhnou jinam... mě je jedno jestli je černej, bílej,řůžovej , žlutej, oranžovej.... ať sou cigáni klidně zelený ale at se přizpůsoběj nebo at táhnou...
aneb jak bylo v jednom nejmenovanym filmu....
jak černej policajt zatýkal černocha....
"seš lehlej dacan... negře! štveš mě ty černej bastarde! páchneš ! štve mě tvá černá kůže a tvý černý gatě! A taky černej pepř..... nesnášim černý klávesy na pianu...... a hašlerky páč sou černý......á taky Whoopy Goldbergovou..... nesnášim odvrácenou stranu měsíce ! a nejvíc ze všeho nesnesu černej zadek bez svýho snipse..... a tak nás páteční černý noci zavřely za to že jsme černý"
Tomu řikám rasismus a né tomu že češi proště nemaj rádi cigány ..
[ Link ]