Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > socha sv. Jana Nepomuckého

o Navštíveno 633x o
o 01.09.2010, 10:04 | filip146
trocho out, ale řeší se tu partnerské vztahy, opravy praček, tak proč ne toto :-D. na Karlově mostě je socha sv. Jana Nepomuckého,když někdo pohladí oznamenty na podstavci sochy, má se něco stát, neví pls někdo o co jde?

o 01.09.2010, 10:18 | CRK
tomu nevěř, to jsou jenom takový povídačky... :-D
o 01.09.2010, 10:20 | Midnite
se ti to splní do nějaké doby... ale stane se ho*no
o 01.09.2010, 10:21 | Alííí
...má se něco stát... Podle mě v první řadě vyrážka na ruce od čínskejch turistů. :-D
o 01.09.2010, 10:22 | Bolthorn
prej se ti pak nepostaví, co jsem tak slyšel + ta vyrážka :-)
o 01.09.2010, 10:25 | Milhauzz
Vyrážka, impotence a ... velký kulový :)
o 01.09.2010, 10:28 | filip146
volové!!! hladil jsem to skoro minutu, to se mi jako už do smrti nepostaví jo?? a ješzě čínskou vyrážku? no to je teda moooc gut! :-D
o 01.09.2010, 12:45 | Alííí
Sem si řikal, kdo to tam chodí furt leštit... A ONO TO TY ! :-D
o 01.09.2010, 13:49 | Veva
:-D je to tam pěkně vyblejskaný :-D
o 01.09.2010, 19:23 | Pekys
hlavně to není ornament na soše, ale kousek dal v zabradli mostu. Takze jak pisou ostatni, jestli si hladil sochu, max. si vypadal jak sochofil :) a nic velkyho se nestane :)
o 01.09.2010, 19:53 | Pekys
tady to máš:
Na zábradlí mostu, odkud byl světec svržen do vody (mezi sochou Jana Křtitele a sousoším českých patronů), byl upevněn na mramorové desce nevelký dvojitý arcibiskupský mosazný kříž, opět s pěti hvězdami. Položí - li se ruka na kříž tak, aby se každý prst dotýkal jedné z hvězd, splní se prý tajné přání.
o 02.09.2010, 20:50 | Ravo
Pekys ví....
nicméně když jsem žil v praze 4 roky a chodil denně do práce přes Karlův most, tak jsem to DENNĚ zkoušel v různých varinatách a musím říct že to opravdu je jen krásná pověst a že se stane opravdu hov**o (jinak bych byl už tak nechutně bohatej, že by jste si tady o mě psali jak mám pekelný audia ve všech těch veyronech a ferrari, byly by tady fotky mojí vily, lodě, garáží atd ;-)
o 02.09.2010, 21:48 | Kacko
Dostanes nejakou krasnou chorobu:)
o 03.09.2010, 10:24 | Ravo
a s chorobou je to taky kec, nic jsem nedostal...to v Práglu třeba na madlech jezdících schodů do metra najdete větší vály (našly se tam při nějákých pokusných stěrech všechny žloutenky, HIV, salmonely, streptokoky a podobný radosti - samozřejmě v tak malých koncetracích, že to normální ruce nemůže nic udělat...ale i tak se od té doby zásadně ničeho nikdy v MHD nedržím :)
o 03.09.2010, 12:28 | Kacko
Idealni den turisty v praze:
Vleze do metra, ohmata madla jezdicich schodu, drzaky v metru. Mezitim nezapomina osahavat svoji polovicku a podelit se s ni o nove nabyte bakterie, na ktere ona sama jeste ten den nenarazila.
Po teto vymene vystoupi, daji si snidani - nejlepe v mekaci(aby ochutnali mistni speciality) a pokracuji smer Karluv most. Cestou potkaji usmudlaneho zebrajiciho milionare a se slovy "fuj ten smrdel, mel by se umyt" dojdou k ornamentu.
Zacnou ho osahavat a prejice si vice penez, lasky a vecne zdravi si po tezkem dni zajdou na obed, kde aniz by si oplachli ruce, jidlo spolu s bakteriema skonzumuji a v lepsim pripade si pochvaluji jak to bylo dobre.
A tohle udela nekolik tisic turistu denne.

To nemluvim o tom, ze casto vidam lidi kychat(do ruky) a nasledne na madla sahat(aby si otreli hleny). Kychat a pak sahat na ten ornament. Delam na maly strane a na most se chodim obcas vyvetrat, tak to sleduju;)

Jinak v metru si ani nesedam. Predstava jak tam hlavne v lete lidi vypoti svy prd*le a ja si do toho sednu me moc nevabi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3646 sekund.