Navštíveno 568x

asi blbě,ale zeptám se...u recieveru DVD mi po zahřátí začalo praskat,šumět,chrčet v repro,postupně se to zhoršovalo.nic,dal jsem to do autor.servisu a tam mi po třech týdnech řekli že jde o závadu na procesoru zvuku a ten stojí 10tis.je to možné,když celá sestava stála 14tis,?...jde o Sony AVD-K800P :-((

31.08.2010, 13:21 |
Sau Možné to je. Neco sa opravovat bohužel neoplatí...
mně totiž přišlo,když jsem se bavil s tím technikem,že se vyloženě baví,njn,tohle hodim ze skály a koupim jiné,co nadělám kua

31.08.2010, 15:47 |
rcman V dnešní době je to úplně běžný... Že komplet přístroj stojí daleko mín než kolika pak jedna sólo součástka. Je to taková masová výroba že pokud bych to neměl v záruce, tak bych to do opravny ani nenosil. Teda pokud bych stim nebyl extrémně spokojenej a tim pádem bych k tomu měl jistou citovou vazbu...

31.08.2010, 17:35 |
JR Se tomu technikovi ani nedivim, ze se tim bavil .... taky se mi to obcas stava :-)

31.08.2010, 18:08 |
CRK tak to nedávej do autorizovanýho a možná cena bude někde jinde... Nebo sehnat tu součástku z jinýho, kde se rozbilo něco jinýho... Vždycky zkoušim všechny varianty a kolikrát se mi stalo, že jsem se ve finále dostal na pětinu ceny...