Navštíveno 1283x

30.08.2010, 13:24 |
Rudi [ Link ] už to sem začíná pomalu přicházet z USA, Německa a spol...
Česko-Slovensko má talent ...

30.08.2010, 14:34 |
Kesam Jo to má na magory.

30.08.2010, 14:39 |
imax Conter Strike v 1,6 live, ti mrtvy jsou pri jenom booti
Ty média jsou uplně v pasti, v rádiu že to byl 15tiletý kluk, na novinkách že 50ti letý, někde že 6mrtvých, jinde zas 7. Ta honba za senzacema mě už docela sere. Raději plácnou blbost,ale jako první než aby čekali na potvrzené informace. No nic, lepší to asi nebude.
2 imax: funny? not. a keď už tak boti, ty boot...

30.08.2010, 17:16 |
imax not funny, ale bohuzel se to tomu podoba :( je mi lito tech lidi a tomu zmrdovi to celkem lehce proslo za to co udelal.
a pak že slovácko sa nesůdí .-)
a tak nakonec cigáni, žj:-)))
:-)

Nechci to nijak zlehcovat, ale musim to dat.
Asi mu ruplo v bedne, kdo by chtel bydlet nad xx clennou cikanskou rodinou, ze jo. Buhvi k cemu tam dochazelo.
Jen teda pak nemusel strilet na vsechno co se pohlo...

No zatiaľ najlepší remake som našiel v súvislosti s chráničmi na uši... je pekné ale, ako sa časom táto tragická story vyvracia na reálny príbeh o neprispôsobivých. To keby som vedel od začiatku, tak mi to ani nie je ľúto či čo, na rovinu...

31.08.2010, 09:17 |
Rudi černý uváděli už včera média, škoda těch nevinných bílých..
fotky masakr :-))))
kdyby to odnesla nepřizpůsobivá rodina, ale bohužel to odnesli nevinní...

31.08.2010, 09:46 |
Sau To střílení pak po všem co sa hýbalo, to už fakt ne.. Ale to čím to začalo, naprosto ho chápu.

31.08.2010, 18:42 |
hanzz jj, kdyby pořešil tu rodinu, tak je hrdina, ale evidentně to potom nezvládl a tak už navždy bude za kokota.
Každopádně systém (za nadšené pomoci mediálních užitečných idiotů) se toho hned chytil a už uvažuje o zpřísnění držení zbraní. O řešení problémů se soužitím s tzv. pořebnými (čili nepotřebnými) zatím ani slůvko.
ja bych hned zaved lovecky listek na cikány /"romy"/
thor88: přesně tohle říkám taky. Jako se zvířatama (srnky, prasata) v lese, pravidelné korekce stavů, aby se ty hajzli nepřemnožovali...
Rómové v čechách ani na slovensku nežijou, my máme cikány!!!
Asi jako hanzz - není to politicky korektní, ale kdyby zabil jen tu nepřizpůsobivou rodinu, tak mi to absolutně není líto. Co to proboha je za cikánskou famílii, když se na ní musí volat ZÁSAHOVÁ JEDNOTKA??? Dealeři drog, dělají bordel, děti zřejmě prostituce... děkuji, ale takoví mi na tomhle světě opravdu chybět nebudou. Škoda, že to tím neukončil, ale pak ještě šel exhibovat ven, kde to bohužel už odnesli nevinní kolemjdoucí.
To je gol...
[ Link ] zejmena video na konci
nevim jestli se to da nazvat bozima mlejnama, to asi nebude uplne nejlepsi prirovnani, ale proste tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu...
[ Link ]
tappaja:
souhlas, mlejny melou... nejlepší je, že vystřílel bílou rodinu a ještě bude za rasistu. Jsem zvědav, co ještě vyplave na povrch.
Matejka to pekne napsal a bohuzel s nim musim souhlasit. Podobnych udalosti bude jenom pribyvat. A tim, ze slovakum (cechum,...) seberou bouchacky se nic nevyresi. Na molotova neni zbrojak potreba a nelegalni pistoli sezenu urcite rychleji nez ofiko postupem a hlavne o ni nikdo (stat) vedet.
Jsem zvedavej, jestli nas driv prevalcujou turbani (az jim dojde ropa), nebo bude obcanska valka s "mensinama", co tu uz jsou. Nakroceno k tomu mame pekne.

03.09.2010, 10:12 |
hanzz jj, každopádně etnický války nás v dohledné době v Evropě čekají. Je nejvyšší čas se začít připravovat...