Navštíveno 451x

Mžete mi někdo doporučit spolehlivý přehrávač do auta i mimo něj s dvb -t tunerem?
Podmínka displej okolo 9 palců, USB slot,možnost připojení televizního signálu,možnost nahrání teleizního pořadu na flash disc.
Mám tu jednoho adepta,ale bojím se kvality,nemá ho někdo?
[ Link ]

30.08.2010, 08:08 |
rcman Mám doma tuhle srandu. Ale nevim teda o tom že to má záznam na flašku. Třeba mám nákej starší...
Nicméně, dvdíčka to hraje celkem v pohodě. Jak normální tak i DivX. Signál na telku je i na anténu trochu nic moc. Záleží kam se stim člověk postaví. Největší mínus vidim asi vtom otočnym kloubu pod monitorem. Po náký době seš rád že to dáš do takovýho úhlu aby si měl čistej obraz. Obvykle si stim poslední dobou, prvních pět minut filmu hraju aby to nebylo celý do zelena...

30.08.2010, 08:24 |
Pekys po zkušenostech s touhle značkou u několika výrobků se jim už radši obloukem vyhejbám. Radši bych oželel nějakou fci a koukal po kvalitnější značce, pokuž chceš aby to i chvíli vydrželo.
To uz by se ti možná vyplatil nějakej mini notebook :) Ten toho bude umět i víc za stejný peníze.
nj, ale existuje nejaky "univerzalni" drzak do auta?
tmx.806:
[ Link ] cupra.165: Sencor nebrat opravdu, to je děs, dost často nejde displej, přeláme se vodič a o načítání disku a výdrži laseru taky nemůže být řeč. Taky bych to asi řešil malým PC a nebo alespoň nějakou soldní značkou. Dodával jsem Panasonic a ten zákazník se už neozval. Co se týče tunerů, tak to na ty prutovky je tak v místě kde "vidíš" na vysílač, jinak v zástavbě a nebo za jízdy ani náhodou.
v posledním letáku makra je něco,nemám ted u sebe ale tuším že to bylo za cca 2,5k.
Na to makro sem koukal,nic moc...uz mam skoro i vybrano,jedine minus neni zadne uchyceni k operadlu :-(
[ Link ]
cupra.165: Ten Vogels je nastavitelný, mělo by to jít.
Vasku, dej mi vedet, jak se nakonec rozhodl... phillips vypada dobre...