Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pls pomoc s vyberem ntb

o Navštíveno 340x o
o 29.08.2010, 20:49 | drebb
zrusil se mi notas, a potreboval bych novy, ale uz to nejak nesleduju tak ted nevim jak se to pohybuje s kvalitou znacky atd. jedna se mi hlavne o dobre sasi protoze u nynejsiho natosu se mi zlomil pant normalnim pouzivanim takze ted mi jde hlavne o to, samozrejne i nejaky ten vykon ale sasi je pro me prednejsi. cena cca kolem 25k diky

o 29.08.2010, 21:19 | Kamil
pokud bys měl cestu do UK (nebo by ti ho někdo přivezl), tak doporučuju 13" Macbook Pro
o 29.08.2010, 22:36 | wolker
Ted jsem kupoval pro znamyho tohle:
[ Link ]
Sasi z horcikove slitiny, kovove panty, celkove udelal docela dobrej dojem za ty prachy. Super je rozliseni, ma 1600x900, vybava slusny, vykon procesoru dostacujici, s grafikou je to sice horsi, ale pokud na tom nehodlas hrat hry typu Crysis, tak ti bude stacit taky.
o 29.08.2010, 22:46 | kaa
Prosel jsem pres Acer, Toshibu, Dell, Asus, Sony... A od te doby, co jsem obevil Macbook, uz nejak vubec nechapu, proc premyslet o necem jinym. Doporucuji.
Mimochodem zrovna nedavno si kolega koupil (a vratil) HP, nadaval mimo jine treba na to, ze mezernik ma spinaci misto jen uprostred. Takze pri beznym psani, kdy klepnul vic na kraj mezerniku, mezernik proste nemezernikoval :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.