Navštíveno 636x

Poradí někdo s výběrem satelitu. Moc se v tom nevyznám a nevím co za značku. Je to zatím na jednu TV
Našel jsem třeba toto
[ Link ]

29.08.2010, 13:31 |
vypuk Děda ho má na chalupě, plus ještě další dva konvertory. Za tu dobu, co ho máme, jsme akorát měli problém s tím, jak se měnily nastavení pro příjem některých českých kanálů, ale to byla otázka pár minut a vše lítá vpořádku, nevím jak je na tom s příjmem HD programů. Jinak za tu cenu bych řekl že lepší volby nebude, dával mu to do baráku chlapík co se tím zabývá a tohle byla prý nej volba v poměru cena/užitek.
Mě jde o to aby to nebylo třeba pomalý nebo se to nesekalo jak některý set top boxy a podobně.

29.08.2010, 14:53 |
vypuk Co jsem měl tu "čest" s tímhle "strojem pracovat", tak se i to neseklo ani jednou, nic... prostě přepneš a čau :)

29.08.2010, 20:20 |
rebel Sekat se to nebude tohle mám taky jen mám to brko na dvě družice na jednu je málo
Jo toho sem si nevšiml myslel sem teda spíš tento
[ Link ] Mě právě zajíma která značka by měla být dobra. Co jsem se díval tak bylo na výběr Strong, Optibox. Nic z toho mi nic neříka. A ještě mě zajíma jestli jde nějak udělat discovery zadarmo:)
Já se s dovolením trošku přimíchám ať nezakládám téměř stejný téma o kus výš..Kamarád uvažuje o koupi satelitu(primárně CZ kanály)a vzhledem k pozici jeho paneláku si není jistý s příjmem..
Help: Kde nejlíp zjistím jestli moje parabola,resp. z mého místa "uvidí" na satelit? (ještě před koupí a instalací receiveru)Máte někdo nějaký osvědčený link nebo tak něco?
:o) díky
Ru-659
Topfield 6000CR pokud jde o SD přijímač není špatná volba, lepší jak nějaký noname.
Místo kde jde namontovat parabola se nedá určit podle netu. Tam jde max. kouknout na směr podle toho jakou chci chytat družici. Když chci dejme tomu 23,5°E, tak se můžu na mapy.cz podívat jak mě to poletí se zdí baráku, ale nezjistím jak to ovlivní elevace a výška umístění. V 1. patře mě to fungovat díky stromu nemusí, ve 3. už jo a tohle nejde udělat jinak než to namontovat a změřit signál.
Tuner#2: díky :o) myslím,že to je vyčerpávající informace.
A zvládnu to sám naladit?
[ Link ] Je ten měřič k něčemu nebo je to blbost?
Ten měřák je o ničem, lepší je když Tě na prodejně naladí sat přijímač (to laik z 99% nezvládne) a podle přijímače a indikace signálu v něm si to už nastavíš.