Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vykradeni vozu-odcizení rádia-pomoc!!

o Navštíveno 613x o
o 26.08.2010, 14:35 | DaNNy
Ahoj,pátrám společně s policií po pachateli -zloději. Dnes se mi někdo v Příbrami na hvězdičce kolem 10:45 vloupal do auta a ukradl navigaci Pioneer Avic D3. Chtěl bych požádat touto cestou o pomoc všechny, kdo by viděli tento model rádia na prodej za nízkou cenu, případně bych byl rád za jakékoliv info vedení k dopadení zlodějů a nalezení přístroje. Byla ukradena pouze samotná jednotka, bez GPS antény, bez konektorů, pokud by tedy někdo viděl na prodej pouze takto holou jednotku, kterou jsem měl označenou pruhem tlumícího plátu, který nelze sundat a když by se sundal, tak se poškodí pod ním nalepení štítek, tak ať neprodleně kontaktuje linku 158 a nebo moje tel číslo: 607 527 608!!děkuji!!!

o 26.08.2010, 16:10 | Rustapha-659
:o( no nekecej... :o((
o 26.08.2010, 16:55 | Nismo.Power
no D3ka to nasere..... každopádně si bud jistej že policie nepátrá ty se flákaj...
o 26.08.2010, 21:17 | DaNNy
Nismo-díky za podporu. Bohužel mi to je ale jasný...

Byl bych rád, kdyby někdo cokoliv viděl, věděl tak aby se ozval. To rádio se zas tak neprodává, tak kdyby někdo viděl samotný rádio na prodej bez antény (jen s napájecím konektorem a přípojkou na repro) tak mi dejte prosím echo. Možná se objeví někde v bazaru, zastavárně, nebo na netu...
o 27.08.2010, 06:30 | Escudo
tak hlavně jestli se jednalo o Příbram, tak to je prostě normální, tak jsou lidi zvyklý, že třeba v ulici u baráku procházej čorky jednou za 14 dní. Nikdo to tam moc neřeší, lidi si prostě zvykli :o( z tohodle pohledu zas*aný město
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.