Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jake HD satelit?

o Navštíveno 694x o
o 24.08.2010, 16:45 | Kleneex
Kdo ma zkusenosti? Jake znacky se vyhnout, treba Sencor ;-)
chci urcite 2 druzice aby to umelo i prijmat nemecke stanice
a aby to melo USB port pro externi disk
TV me staci jedna
vybrano mam zatim
[ Link ]
nebo
[ Link ]
nebo
[ Link ]

o 24.08.2010, 16:48 | Tuner#2
Z toho co jsi sem hodil, tak Ariva 200 byť taky občas zazlobí tuner. Jinak vše co jsi sem dal je právě uroveň Sencoru, pokud chceš kvalitu tak Technisat, Humax, dá se i Homecast, Kaon.
o 24.08.2010, 16:49 | Ladic
Kamoš ma arivu a je dost spokojenej. Zkus třeba www.sateko.cz, měl by se dostat na dobrý ceny. Napiš mu co potřebuješ a on napiše cenu. :)
o 24.08.2010, 17:22 | Augi
Kleneex: Mám Ferguson Arriva 200 HD a spokojenost :-)
o 24.08.2010, 19:07 | Bingi
mozna bych mohl nabidnout ipbox 910HD. ma vsechno co chces a bezi na linuxu, takze se s nim da delat hodne veci. koupil sem ho na vanoce, ale moc satelitni telku stejne nesleduju.. takze je nevyuzity.
o 24.08.2010, 19:42 | Kleneex
nahod nejakou tu fotku a co k tomu vsechne je
a cenovou predstavu
o 24.08.2010, 20:05 | Bingi
tak prodal bych jenom prijmac, mrkni na web, je toho vsude spoustu. je to cerny model. ve stavu noveho. Ale musim te upozornit, ze ta linuxova platforma hodne nabizi, ale chce to neco o tom vedet. Ja osobne sem do toho nepronikl, nemel sem na to cas. Muzes tam naistalovat ruzne OS, addony atd.. cena rekneme 5t?
o 25.08.2010, 09:51 | Kleneex
Bingi napis me na tebe nejake kontakt at ti muzu zavolat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4761 sekund.