Navštíveno 1565x

23.08.2010, 16:33 |
empiK (M)
no nevim,to stary je hezci....
nechapu,proc delaj ty nabubrely zadni blatniky,vypada to hrozne
NE.
Za mě teda fakt ne a zlatý předchudce to vypadalo jako kupé a ne tohle. Navíc z boku je ten předek a ta předvysunutá maska naprosto příšerná...

23.08.2010, 16:42 |
Geo89 | Upraveno: 2010-08-23 16:55:37
to co vyjíždí od Mercedesu posledních pár let je jednim slovem paráda !
viz jedno foto z letošního Lipska
edit : sakra ta fotka je nějaká velká, sorry :-/

23.08.2010, 16:52 |
rcman Pěkný obě auta!
U toho červenýho si nejsem jistej jestly to vůbec někdy budu moc očumovat třeba na parkovišti... Nebo někde na našich silnicích. Ale krásný auta...
super, obě. starý cls se mi nikdy moc nelíbilo, tohle je pecka. červený SLS 63 AMG už jsem v Praze viděl na magistrále
Vám se to fakt líbí? Vždyť ty proporce jsou naprosto šílený. Ten prolis, zadní blatník, předek předsunutej, zadek celej nějakej "křivej"...
Jako SLS AMG je jiné kafe to se mě líbí a je v tom vidět trochu i odraz minulosti, ale tohle fakt ne.

23.08.2010, 17:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-08-23 17:17:05
Za mě teda starej. Ten tva je krásně klínovitej, čisté linie, radost pohledět.

predek se mi libi,ale kdyz porovnam ten pohled z boku tak taky jednoznacne to stary. Na tom novym je ten zadek k zbliti.

23.08.2010, 17:10 |
fredh jj, jednička je špica. U nás tu jeden černej jezdí a pokaždý když projede, tak je to nádhera

23.08.2010, 17:53 |
Augi fuj

23.08.2010, 18:11 |
empiK (M)
prvni cls bylo prukopnikem a porad je to nadcasovy auto. az na ty predni svetla, ty predni svetla....
Zlatý BMW a od té doby co je Bangle pryč, tak 2x. Ńevzali ho náhodou u Mercedesu? Ty boční linie jsou jak z první Z4.
rozhodně starý CLS. jako většina tady, mám problém jak tady u novýho CLS tak i u novýho Ečka ty zadní blatníky.
že se mi starý moc nelíbilo tak timhle to už definitivně zazdily, předek nepatří k zadku a bok jak z 60tejch let..... fakt fuj
za me taky stary, je pro me opticky celistvejsi, nema zadny hnusny hrany, vystouplou masku, nicmene proti tomu ze planovali z CLS udelat cosi jako shooting brake je tohle krok spravnym smerem.
To nove kdyz vidim ten zadni blatnik, masku, zrcatka, nesmyslne linie, to se mi vubec nelibi :O/
to SLS AMG jezdí u nás ve městě a je to fakt pěkný, na fotkách nic moc, ve skutečni je to placka
za mě tedy starej hezčí....
celkově měl hezčí tvar hlavně z boku...
ten novej má takovej mustangovitej čumák

24.08.2010, 08:07 |
Veva vůbec by mi to nevadilo :-) za mě líbí :-)
Líbí, moc. Prostě mám rád ty boky amerik ve stylu láhev coca-cola a dlouhej čumák je epesní. Trochu zklamání je vnitřek, starej byl spíš po vzoru Jaguara a tohle je nemastný neslaný, takový podobný jako v novým E.

24.08.2010, 11:18 |
Zdenek (A)
Souhlas s Tunerem#2...... Mergly moc nemusim, ale zrovna starej CSL se mi docela zamlouval (az na predni svetla). Z boku to vypada jako nahrbena selma pripravena ke skoku. Paradni linie! To nove je na muj vkus silena slatanina, dovolim si to srovnat s preplacanym tuzingem nejakyho garazovyho patlala ;-)
No a SLS?..... Slint!!!! :-o
Mě se to líbí,ale jako Pavel528 ..ty zadní blatníky ve mě tak nějak evokují Maybacha,tam to mohli trošku jinak pořešit. Ale jako celek se mě to líbí.