Navštíveno 1632x

Cirou nahodou nevenuje se tady nekdo temhle mazlickum? Pripadne nemel by nekdo zajem? Necha se koupit z US, ale silena darda posta, muselo by nas byt hodne:(
V CR jsem nenasel..?
[ Link ]

22.08.2010, 19:11 |
Nora co to žere? :)
Vás ne teta.. :o)
..ale předpokládá to provoz mořskýho akvárka a to není žádná sranda..

22.08.2010, 19:53 |
Timbo soused ma akvarko s koralama a morskejma rybama. ma to cca 800 litru vody a stoji ho to na elektrice cca. 60€ mesicne kvuli vyhrejvani a uv svetlum a filtrum a tak + jeste kazdej tyden obnovovat cast vody a prisady do toho no proste je to dost narocny jak casove tak financne s klasickym sladkovodnim akvarkem to nema nic spolecnyho
Niekto tu videl Seven Pounds? :o))))
Medúza a mazlíček? To je jak utírat si řiť drátěným kartáčem........ ale chápu, na sbírku motýlů už dneska nikdo utáhnout nejde :-D :-D :-D
proc z USA?
podobna svine me pozahala i v Chorvatsku, a na Ibize kvuli nim uzavirali plaze, ja teda nevim, to snad radsi nejakyho toho platyze nebo rejnoka, nez tuhle hromadu slizu :O)
Mazlicek samo ironicky, neplanuju se s tim cvachtat ve vane:)) spis jen fakt original dekorace uprimne, vypada to super.. Akvarko klido amici poslou, ale meduzy nechtej, nedaly by cestu - kde to safra sehnat v eu / cr..:(
10 LAVA lamp vedle sebe a vypadá to skoro stejně.. :oD