Navštíveno 681x

22.08.2010, 11:00 |
CRK Mám iPhone 3G a chtěl bych změnu. Jinak jsem byl hodně spokojenej a žádnej telefon jsem neměl dýl, ale to nutkání je hrozný :) Takže to musí bejt opravdu pecka. Zvažuju zatim tohle, ale necham si poradit:
iPhone 4G
Dell Streak
Samsung i9000
Požadavky:
3,5" +
multi touch

22.08.2010, 12:18 |
FSAL mel si iP a byl spokojenej, tak neudelej tu chybu, ze bys sahnul po necem jinym, nez je 4G
ja by som volil iPhone 4, nakoľko 4G neexistuje :o)

22.08.2010, 13:06 |
Syrup ja mam 3G taky skoro 2 roky a porad premejslim nad vymenou za 4ku. Nebo taky neco jinyho :-O ... ale nevim co. 3G ma vsechno co potrebuju, jediny co mi trosku chybi je rychlost se (oproti 3GS)... iP 4 se mi sice libi, ale nevim jestli bych chtel davat takovy penize za neco, co je vicemene uplne stejny jako 3G, az na par blbosti ktery k tomu stejne nevyuziju. Jenze se bojim toho si koupit neco s Win mobile, aby to za mesic nebylo zase na prodej a ja na tom neprovaril X tisic.. :-) Takze nejspis iP 4 to za nejaky cas zrejme jisti :-)
Ja jsem si chtěl tady koupit Iphone4 pak jsem si promyslel co vše využiju co ne a promyslel zda ma smysl davat za telefon 20tis (nema) no vylsedkem je že jsem šel do HTC Desire na kterej jsem doplacel 6tis ten telefon s Androidem šlape super dipley krasnej, rychlost perfektni baterka taky v pohodě na smarta a má vše co potřebuju připadně si to tam dohraju během chvile a nemužu si stěžovat.

22.08.2010, 14:39 |
rcman Jako píše Slim . Pokud si měl Iphone a byl si spokojenej, proč to tak nenechat?
Za sebe musim rozhodně říct "Samsunga NEBRAT!" Máme doma dva a v životě jsem se s telefonem tak neštval! A to si dovedu věcí opravdu vážit. Oba telefony jsou v super stavu. Ale věčně to nemá signál, nebo tomu přestane fungovat mikrofon. No, strašný! HTC jsem měl asi měsíc. Nevim co to bylo za model. Ale bylo to na Symbianech. A za tu chvilku jsem si neměl na co stěžovat.
Ted za měsíc budu stát taky před výběrem new mobilu. A jelikož budu mít narozky. Tak si to prostě nadělim jako dárek a bude to Iphone 4.

22.08.2010, 18:59 |
Beam HTC Desire
volil bych novou nokii X6 ... ! novej mobil a navazuje na iphone a samsungy
2 mikísek: to si pičo děláš prdel ne? :oDDDDDDDDDDDDD
Jako Slim, to snad ani nemůžeš Mikisku myslet vážně!
V X6 je lenochod 433 Mhz a 128 Mb ramka, takže hrozná brzda... Já bych šel do Desire. Mám a doporučuju
mikísek: X6 to je snad už lepši HTC wildfire navic to ma symbian kterej dle mě spolu s WM už je dost mrtvej OS.
kdyt to byla prdel ježiš... :) proto že se docela divím proč tohle tema bylo vubec založene když iphone díky applu jde jen do předu 4 určo :)

23.08.2010, 14:22 |
War co takové Maemo a Nokia n900? už se prodává od 7000,-

23.08.2010, 16:52 |
nome sory ale maemo ? systém kterej je na 1 telefonu a ani nokia samotna v něm neplanuje pokračovat ? Vyhozene prachy ...

23.08.2010, 18:35 |
empiK (M)
rcman: HTC se Symbianem? tak to opravdu ne :)

24.08.2010, 08:54 |
War nome: kromě toho, že je maemo na 1 telefonu má ještě nějaké nevýhody? Dle mobilmanie je tenhle model hw vybaveností na Iphonem 4. Plánuju n900 si koupit