Navštíveno 6908x

Chtěl bych před koupí (pokud bude koupě tady u nás) nechat prohlídnout E90 330i. Do Renocaru se mi nechce, prej je to tam shit až za roh. Víte někdo o něčem?
Nejde jen o tuto prvotní kontrolu vozu,ale třeba i následný servis.
Děkuji
podívej se sem je tam pár borců
[ Link ]

21.08.2010, 20:47 |
ddawe V Moravanech u brna je udajně solidní BMW servis, třeba by se dalo domluvit tam. pár minut z centra
ddawe - to už jsem čoveče od někoho slyšel, do Moravan to mám 10minut od nás a z města taky kousek
PAVELK - díky
Ty Moravany asi jo,celkem to tam de
Pročetl jsem BMW forum a 9z10 ti lidí na ně nadávaj,tak nevím:-(
Nejlepší recenze jsem našel tady na toto...
[ Link ]

22.08.2010, 08:55 |
fredy jj na Ukrajinskou jezdím i já, max spokojenost!!! Na moravany jsem slyšel jen špatné věci... ještě jsou dobří kluci v Blažovicích Autoservis KP design

22.08.2010, 09:37 |
FBS Kluk co pracoval v Renocaru si cca před půlrokem rokem otevřel svuj servis... o BMW ví všechno, bohužel ale fungujou chvíli na to aby se o nich vědělo... Maj megasuper ceny a přístup
www.cdsbrno.cz
FBS:určitě ví o BMW všechno?:-) Všechno neuměj ani v autorizovaném servisu bohužel

22.08.2010, 16:39 |
bawor Já servisuju e34 M5 na té Ukrajinské jezdíme k němu polovina kluků z BMW klubu a nikdo nemůže říct křivý slovo. Auto je většinou druhej den co sem u něj měnil oleje v převodovce diferáku a měnil převodku řízení tak jak to měl zvedlý ještě mě prolezl podvozek zavolal že tam mám horší spodní rameno a kosti stabíku tak mě je rovnou vyměnil potom všechny starý díly ukázal, že byly opravdu špatný, že si nevymýšlel. Co kámoš u něj dělal kompletně celej podvozek včetně hardyspojky středovýho uložení atd... tak dával 16 tis. a co se díval na netu tak jenom materiál vycházel 13tis.
newim no mozna je to o stesti,sice jsem pad spatnejch nazoru,taky slysel,ale ja byl v moravanech vzdycky spokojenej a vzdycky dobre poradil nekdo,par spatnejch nazoru sem slysel na pracu no

23.08.2010, 07:44 |
AR v brne bych doporucil servis brachu klikovych na křenové.
byl sem tam několikrat s bawem na servis a muzu jen doporucit, jednani ferove, supr pristup a i ceny sou ok.
[ Link ]
Ono je asi také dobré vědět o který model jde, ne všechny neznačkové servisy jsou vybaveny diagnostikou a pokud ano určitě jen základní, na nové modely je třeba lepší vybavení

24.08.2010, 00:42 |
FBS Tak zrovna Kliky na Křence vřele nedoporučuju, vyhněte se jim velkým obloukem, měl jsem u nich kdysi E39 na výměně ložiska, pár čepů, spojky a jěště něčeho. Naúčtovali si paletu za nový díly a vrátili starý, jen nějak poladili, ložisko dotáhli (poté jsem viděl na vlastní oči v druhým servisu). Takže na Křence jsem s nima skončil...

24.08.2010, 07:39 |
AR hmm tak koukam kazdy ma jine zazitky ze servisu ;)
ja u klikacu delal vymenu oleje v automatu, doliti oleje v automatu po vymene chladice, diagnostiku motoru a ted naposledy vymena manzet na predni poloose. A zatim bez problemu ;)
Kolem BMW je to zajímavý, já měl mechoše celý léta naprosto v klidu, díly za hubičku a ještě na ně držel záruku, co udělal bylo hotový na čas, i podválem si pro nepojízdný auto dojel, prostě balada. No a když jsem slyšel kolik ten samej člověk osral lidí a kolik dělal pojišťovacích podvodů, tak jsem nechápal.