Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone 4G vodafone

o Navštíveno 1608x o
o 21.08.2010, 12:17 | madmaik
Koukal jsem ze jsou tady nejaci zamestnanci vodafone,nemate nahodou uz nekdo informaci za kolik se bude prodavat iphone 4G? :)dik.

o 21.08.2010, 13:57 | TROY
ne )
o 21.08.2010, 19:49 | Martyn
Asi trosku OT, ale znamej ho koupil udajne na anglickym appstore za 15..
o 21.08.2010, 20:37 | TROY
martyn
to by odpovídalo 16GB kusu :o)
o 21.08.2010, 20:45 | muSlim
jj, v UK sa dá za 14.5 tú 16GB verziu, z US dokonca 12.500, akurát tá US je AT&T a odblokovať to cez JB/Red/Ultrasn0w je už dosť riskantné po tom, čo sa Apple asi chystá na férovku blokovať JBnuté telefóny...
o 22.08.2010, 09:22 | Syrup
Slim: pockej, to jsem nejak nepochopil. Jailbreak a unblock jsou 2 ruzny ukony. Takze apple se chysta blokovat nasilne odblokovany telefony na jinyho operatora, nebo vsechny telefony s jailbreakem, tudiz i ty ktery se jako odblokovany (na vschny operatory) uz prodavali?
o 22.08.2010, 09:25 | haskyvr6
Včera mi to kamoš checkoval v Montrealu a 700 dolarů * 19 kč = 13300,- za 16gb verzi. Takže počkám co mi Vodafone nabídne ke smlouvě, když tak vezmu na smlouvu nějakou plečku, prodám ji a přidám si rozdíl si přidám. Kdyby měl někdo zájem tak by jich šlo asi víc, alespoň by jsme se podělily o poštu.
Slim: jedna paní povídala :))) to ji asi neprojde, jako zákazník bych je žaloval. Ja si s přístrojem můžu dělat co chci, max přijdu o záruku. To je jako by ti po chipu motoru u auta výrobce auto znepojízdnil :))
o 22.08.2010, 09:42 | muSlim | Upraveno: 2010-08-22 09:57:04
2 Syrup: všetky JB, takže dovezený bude človeku k hovnu, keď bude musieť byť odblokovaný, k čomu potrebuješ JB :o)

2 haskyvr6: jedna pani povídala? Ako myslíš, n00b ;o) je to ako chiptuning, keď už to chceš prirovnávať. Myslíš si že výrobca v záruke povolí akýkoľvek vesnický čiptjuning a ešte bude happy? Think ahead... Apple to hrozne rád hádže na duševné vlastníctvo (iOS), takže či na to majú alebo nemajú právo, je otázne, faktom ale je že majú pending patent na úradoch ;o)
o 22.08.2010, 09:44 | muSlim
Pre doplnenie: [ Link ]

Jailbreaking may have gone completely legal in the United States but that doesn’t stop Steve Jobs and Co. in their fight against unofficial / unauthorized use of iOS based devices. Apple today has applied for a new patent which will allow the Cupertino based company to remotely disable any iOS based device (iPhone, iPad and iPod touch) against any unauthorized usage which is not supported by the company, such as “jailbreaking” and “unlocking”.
o 22.08.2010, 10:01 | Francouz
Kdesi jsem četl že 16GB cca 16t a 32 GB 19t
o 22.08.2010, 10:08 | Glgin
nevíte jestli se nebude zlevňovat htc desire u vodafonu v závislosti na nové mobily?
o 22.08.2010, 10:37 | petrbanan
[ Link ]
No uvidíme, zatím jsou všechno jen spekulace
o 22.08.2010, 10:40 | rcman
Gigin: Jestly myslíš že se ostatní zlevní jenom protože tady bude novej Iphone 4. Tak o tom pochybuju. Neni hlavně potřeba moc zlevnovat. Všechny ostatní konkurenční telefony už ted stojí o dost méně než Iphone 4.

o 22.08.2010, 10:48 | CRK
Jestli se budou pokoušet o nějaký blokace, tak si ho už nikdy nekoupim. Když dam za telefon 20 litrů, tak kdybych se na něj vysral, je jim do toho hovno..
o 22.08.2010, 11:29 | muSlim
Tak v UK vychádza na 15.200 tá 16GB verzia...

[ Link ]
o 22.08.2010, 12:17 | haskyvr6
Slim: povolit a byt happy a blokovat telefon jsou snad dve rozdilné věci, ne? Ty sám píšeš 21.08.2010, 20:45 "blokovat JB telefony" a v tom anglickém úryvku je napsáno "blokovat iOS" tzn. ať si blokují jak chtějí, vždy si tam můžu natlačit upravený iOS po cracku a přístroj používat dál, nikdo mi ho nemůže blokací znemožnit používat natrvalo!!!
o 22.08.2010, 12:29 | muSlim
to remotely disable any iOS based device (iPhone, iPad and iPod touch) against any unauthorized usage which is not supported by the company, such as “jailbreaking” and “unlocking”.

Čo na tejto vete Ti nie je jasné? iOS >>> based device <<<, proste Ti bloknú prístroj a hotovo, capisci?
o 22.08.2010, 12:39 | haskyvr6
I přesto dám ruku do ohně že přístroj ti nezablokují tak že by byl dále nepoužitelný. To je prostě utopie. Mě ho asi nebloknou neboť můj iPhone běží na upraveném iOS a tudíž dejme tomu, že ty zadní vrátka pro případnou blokaci applu už tam nejsou.
o 22.08.2010, 15:00 | muSlim
2 haskyvr6: nič v zoom, ale rozosmial si ma. Určite si expert ktorý má doma rozobrané iOS až do kernelu, inak si neviem predstaviť ako si môžeš byť tak istý tým, že Tebe sa to nestane. A nakoľko viem čo obnáša dostať sa do toho OS, tak si trúfam tvrdiť že by si bol len rád keby to tak bolo a jediné čo vieš je stiahnuť si vohákované veci a prsiť sa aký si dobrý lebo máš rebel verziu iOS :oD ja sa nechám prekvapiť, ak by to blokovali, tak si to proste nebreaknem, ale 4-ku potrebujem tak či onak ;o)
o 22.08.2010, 15:18 | haskyvr6
Urcite nejsem expert ale spousta jinych lidi ano a to vcetne mych znamych. Nicim se neprsim, jen jsi sem 100% jisty ze pokud by se o to apple pokusil tak to bude osetritelne softwarove aby k zadne blokaci nedoslo. Ano, mas pravdu, pouzivam hackovane veci prave protoze mi vadi pristup applu a rad vyuzivam veci ktere k tomu maji potencial na maximum. Nevidim duvod proc bych se mel nechat omezovat v pouzivani veci jenom kvuli obchodni politice applu.
o 23.08.2010, 10:13 | Daryl (A)
haskyvr6: az na to, ze prave diky TE POLITICE APPLU mas takove moznosti a takovy pristroj. Bez ni by nic takoveho nebylo mozne. Proste nekteri porad nechapou, ze tyhle veci jsou hodne tesne provazane a jedna bez druhe nejsou mozne.
o 23.08.2010, 14:11 | Klobouk
Slim: precti si co jsi napsal a chvili zapremyslej. Mozna si pro jistotu preslapni pokud si nahodou stojis na vedeni.:-) Pokud si na aute udelas chip - ano vyrobce je proti,prichazis o zaruku. Logicke,nemam nic proti. Ovsem z toho co sem davas mi jasne vychazi ze Applu nejde o ztratu zaruky ale o znefunkcneni celeho pristroje.Coz se od te situace myslim ale kurevsky lisi
!
o 23.08.2010, 15:04 | haskyvr6
Daryl: máš na mysli že jsem třeba čekal přes rok než Apple pustil iOS 3.x a tím umožní používání navigace? Nevím v tom žádnou provázanost s vývojem iPhonu. O bluetoothu ani nemluvím, tam k tomu nějaké důvody, i když je to taky hodně úsměvné, dejme tomu mají. Máš určitě pravdu, ale tak na 50%, do určité míry je to jistě provázanost ale od určité už jen čistě obchodní politika a marketing na úkor stávajících zákazníků. Fuj! :-)
o 23.08.2010, 15:12 | muSlim
2 Klobouk: oni si tým ale chránia svoj software, nechápeme? Nehovorím že je to tak správne, ale svojim spôsobom majú právo chrániť svoj OS pred akýmkoľvek ojebávaním, aj keby to malo byť tak drsné riešenie ako zablokovanie telefónu. Predávajú Ti ho tak ako je, s tým že si tam môžeš doinštalovať veci z AppStore. Čokoľvek iného s tým robíš, sa im nemusí páčiť až tak, že dôjde k onomu kroku a hotovo. Ako vravím, nezastávam sa toho, len tak trochu chápem ich úmysel... neboj sa, na vedení si nestojím, to skôr tých pár pepov ktorým vadí dať za nejakú aplikáciu dolár a JB odôvodnia samozrejme len tým, že je to tak "lepšie". Sám ho mám kvôli pár veciam (Free, mimochodom), ktoré mi chýbajú z iP, ale keby som ich tam nemal, nezabijem sa, aj prvé 3G som pol roka prevádzkoval out of the box a nevadilo mi to...
o 23.08.2010, 16:45 | madmaik
o 23.08.2010, 17:03 | Klobouk
Slim: sorry,je to vzdy o uhlu pohledu a me toto jen utvrzuje v nazoru ze firma Apple povazuje predem vsechny sve zakazniky za potencialni zlodeje. Nicmene nemam zajem to dale resit,sam bych bez JB taky prezil pokud bych ovsem stale neprovozoval 2G verzi..;-)
o 23.08.2010, 20:56 | rcman | Upraveno: 2010-08-23 21:09:44
Tak nák nechápu co se tady řeší???

Mě by se teda moc nezamlouvalo když bych něco vyrobil. A pak prodal pár kusů a tim to skončilo, protože si to lidi od sebe navzájem začali kopčit...
o 25.08.2010, 10:22 | choze
Tak O2 vydalo ceník pro Iphone 4
o 25.08.2010, 10:58 | TROY
dotovaná cena brutál : ) když si spočítám o kolik to přeplatim za 2 nebo 3 roky ))))))
o 25.08.2010, 17:19 | muSlim
Musím uznať, že ma cena prekvapila, milo samozrejme :o)

[ Link ]
o 30.08.2010, 09:22 | shotik
soupnu to sem - Nevite nekdo zda je mozny vyzvednout si vodafone odmenu po dvou letech (TELEFON) na pobocce v Praze nebo to musi jit pres postu ?
o 30.08.2010, 09:32 | Midnite
jde vyzvednout, tak jsem to udělal před 2 rokama
o 30.08.2010, 09:47 | shotik
musi se tam ale nejak volat ne ? nejde to tak ze bych dosel na pobocku a dorby den chci na to a na to cislo vybrat odmenu tady mate heslo k cislu ?
o 30.08.2010, 10:27 | Paczqo
shotik: je to přesně tak přijdeš tam řekneš že chceš zvyhodněnej tel na tarif co maš a on tě vyzpovida akorat a je to hotove, řešil jsem to asi před 14ti dny kdy jsem si šel pro novej tel.
o 30.08.2010, 11:04 | shotik
kua ted jsem zjistil ze jeste neni k dispozici :/ tak to mam asi peska:) uz sem tam volal a rikal ze neni problem na pobocce vyzvednout no , ale ted resim tu dostupnost.))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3638 sekund.