Navštíveno 689x

Toto není inzerát. Zkouším to touto cestou, protože jsem poměrně beznandějnej. Všechny starý GSka co jsem měl vyhlídnutý, tak jsou fuč. Nemáte někdo v okolí autobazar, ve kterém jste něco takovýho viděli? Jde mi o to, že některé autobazary jsou na takové úrovni, že ani nemají nabídku na netu. I s tímto případem jsem se v 21. století již setkal. Díky moc.

Vidis, a zrovna tuhle tam meli pekne dlouho za super cenu :o))))
Já vim, stála tam skoro rok. Byl jsem s nima dokonce dohodnutej na protiúčtu, ale auto od mechanika jsem si vyzvedl o něco později než bylo v plánu a někdo mi to vyfouk.
a co SC
[ Link ] a hlavně pamatuji se jak to nějaký pražák prodával za 80t, potom byl v nějakém bazaru u prahy za 110t a teď je za 155t, celkem rána, na to že stojí pořád v bazaru
Jednou jsem na to SC psal mail, odpověď žádná. Teď během prázdnin jsem byl hrozně rád, že mam auto se 4 dveřma. Takže nevim. Každopádně rána to je, už jen ten stav z těch fotek, to prostě nemůže bejt auto za 155. Za asi 98 se docela dlouho prodávalo modrý SC s manuálem a to vypadalo teda daleko líp, před cca měsícem zmizelo z nabídky. Asi na to SC brnknu, ale 155 fakt nedám ani náhodou.
Každopádně díky za info. Až tam budu volat, tak tuhle informaci zkusim použít.
já jsem taky na to SC psal když bylo za 80t, ale taky mi nenapsal a pak jsem na to zapoměl a pak jsem ho náhodou jednou našel v bazaru