Navštíveno 496x

20.08.2010, 20:23 |
Komba Ahoj sháním gumu na motorku,na zadek.Chtěl bych tam dát enduro vzorek,ale nevím co vybrat aby to zvládalo i trochu bláta.rozměr mam 4.10 18.Tak mi prosím něco doporučtě:)

21.08.2010, 00:31 |
Timbo cau. co presne mas za moto? kolik toho najezdis po silnici a kolik v terenu? treba metzeler enduro 3 nebo 2 neni spatnej ale posledni dobou sly hodne do sebe mitasky tak se podivej tam v pomeru cena/vykon asi to nej co momentalne muzes mit. jestlize jezdis prevazne po silnici a chces se citit bezpecne i za mokra tak vrele doporucuju michelin anakee...

21.08.2010, 12:20 |
Komba Tak za mokra moc nejezdim,spíš jen když je hezky,tak jedu po okolí a brouzdam i polňačky atd.,takže jsem schopnej naject i 20km...jinak toho zase taky moc nenajezdim,ale kdybych měl tu pořádnou gumu,tak bych možná i začal....kouknu na to cos mi poradil ;)
Mitas E09 nebo E10. S E 09 jezdím na Tenere a jsem spokojen. V terénu slušný a na asfaltu mne ty kostky doslova překvapili co všechno si nechají líbit. Přední ale malinko rychleji odchází do věčných lovišť než zadní. E 10 by měli být ještě lepší, ale osobní zkušenost nemám.

22.08.2010, 17:17 |
Komba ty mitasy pro mě budou asi přijatelnější,ale uvidim pro co se rozhodnu...díky tedy za dobré tipy:)

23.08.2010, 12:42 |
Vencaf | Upraveno: 2010-08-23 12:53:40
pokud blátem myslíš opravdu bláto, tak jakákoliv pneumatika se silniční homologací v blátě nefunguje, já jsem to testoval několik let s různejma motorkama a prostě nejde mít jednu motorku současně na silnici a zároveň do terénu.. když jsem měl homologovaný gumy tak v rozmoklým terénu se nechytáš a naopak když jsem nazul na XR600 motokrosový drapáky, tak na silnici driftuješ v každý zatáčce, nehledě na to, že za 3 tejdny je vzorek v prdeli.. jinak se značkou Mitas jsem byl spokojenej, poměr kvalita/cena je výbornej..

23.08.2010, 17:01 |
Komba Tak jsem se taky rozhodl pro mitasy,ještě po diskuzi s kamarádem,co na nich jezdí.
Bláto nemyslim vyloženě bláto,ale kdy bude trochu napršeno na polní cestě nebo když pojedu na šikmině,tak aby se to moc neutrhlo a samozřejmě i na louce...beru ten mitas