Navštíveno 354x

Mám takovej zvláštní dotaz. Prvně v životě sem si pořídil matrace podle všeho asi hodně kvalitní. Jsou tvořený z jedné strany línou pěnou a z druhé strany jsou z trošku tvrdší pěny. Dají se otáčet. No a já nějak nedovedu zjistit co je pro tělo lepší. osobně se mi nejlíp spí na tvrdé zemi s karimatkou, ale to asi není pro tělo to nejlepší. Je vůbec to měkké dobré?
Mám pěnovou matraci a pod ní lamelový rošt, měkké je to hodně (oproti latím a na nich kus molitanu určitě) a záda mne z toho nikdy nebolela (to se o tom druhým nedá říct). Záleží co je jako rošt pod tou matrací... Jinak po ČR loni byla nějaká akce, kde na postel co sis vybral (resp. rošt + matrace) dali dekový tlakový senzor, a na PC se pak ukázalo, který místa jsou nejvíc zatížený a podle toho vybrat měkčí/tužší kombinaci.
[ Link ]
Zajimavy je, ze se mi vzdycky nejlip spalo na drahejch matracich v hotelech, kde treba tloustka byla 30cm. zapad sem tam jak nemec do krytu, ale zada me z toho nebolely. Takze az si budu porizovat uz po nekolikate spani, tak to chci.

20.08.2010, 09:34 |
choze tappaja - nevím kde všude jsi spal,ale co já byl v Hiltnu v Berlíně tak teda žádná hitparáda. Postel co jsem si koupil domů je daleko lepší :)
Best of byl Radisson San Salvador, El Salvador...

20.08.2010, 10:57 |
Pekys Ser na to co je nejlepší pro tělo. Duležitější je, aby tě z toho nic nebolelo, a ráno si se cejtil odpočatej. Pak je to v pořádku. Každýmu totiž vyhovuje něco jinýho, takže co je lepší pro tělo se říct nedá.
Prostě vyzkoušej obě strany a uvidíš na který se ti bude chrápat líp.
No Pekys to vystih. :o) Je to tak.