Navštíveno 1394x

Jen ve zkratce:
Silnic siroka 7m (hlavni stredem mesta, ktera se rozsirovala schvalne, aby se dalo kde parkovat) a nekomu porad zavazi manzelcino ,,velke,, twingo. Uz je to podruhe behem mesice a pul. Je teda pravda, ze na useku cca 500m stoji jen asi 4 auta, ale manzelka pravidelne, protoze mame 3 auta a jen jedno parkovaci misto. Jiz podruhe podano trestni oznameni na neznameho pachatele. Rovnou mi bylo receno, ze nikoho nechyti a o to mi ani nejde, ale aspon je to uz dvakrat sepsane a bozi mlyny melou... Takze budu doufat, ze dotycneho chytim sam. A pokud zjistim kdo to byl tak dostane dve moznosti: horsi a horsi... Ja se kvuli nejake ubohe pic* neposeru. Myslim, ze to neni nic osobniho, ze to je jen proto, ze to auto tam stoji a nekdo ho musi kazdy den objizdet. Jo neni to auto za mega, ale za par tisic, ale jde o princip.
Takze otazka zni:
Jakou kameru poridit, aby zvladla zaznam cca 9-12h a byla schopna zaznamenat spz projizdejiciho vozidla. Primo nad parkujicim autem je poulicni lampa takze by nemel byt problem ze svetlem. Nevim vubec se v tom nevyznam tak zadam Vas veci znale, aby jste mi neco poradily. Neco maleho co schovam do pootevriteho stresniho okna na baraku. Napajeni ze site. Cena at je rozumna :-)
Dekuji za kazdou radu a postrech a omlouvam se za chyby, z pravopisu jsem mel 1- :-)

OT: možno by bodla kamerka aj do auta, toto spravil chlapec zo stojáka na mieste...
OT:
No, jestli je to jen barva, tak je to pomerne dobry - me polili auto kyselinou z baterie (vinika jsem dopatral, pak toho i litoval) a na jedno z Probecek, co jsem mel tak presne v takove barve, jak ukazujes hodili ODSTRANOVAC NATERU - vyzralo to lak az na plech - to byla TEPRVE SVINARNA! :o( ale stalo by to za to, chytit toho cloveka.
A jestli toho hajzla chytnes, dam ti alibi, ze jsme u me doma hrali turnaj v tetris na stridaku :o)
ozvy se takový kamery prodáváme u nás ve firmě.Taky jí mám,kvalita dobrá,velikost malá, a reaguje jak na pohyb, tak na zvuk.

19.08.2010, 08:14 |
Veva tak to jsou dobré ku*vy, doufám, že ho chytíš!

19.08.2010, 08:15 |
War já ti rovnou říkám, že to co na té kameře uvidíš je úplně na pikaču a nic z toho nepoznáš, obzvlášť v noci. Tady máš jeden záběr z naší bezpečnostní kamery, jak nás suveréně vykrade nepřizpůsobivý:
[ Link ] obličej nevidíš a nedejbože, když je tma
já bych to na tom autě nechal, nevypadá to vůbec zle;-) Jinak držím palce s chycením, mám na domě kamery a když mi obtáhli dveře, tak jsem zrovna parkoval tak šikovně, že v záznamu bylo půl auta, ale dveře už ne:-/
Kvalitnější kamera by stačila, vždy buď stát přesně na stejném místě a nebo kameru vždy přesně namířit na auto +- 1 m okolí. Okno máš z jaké strany? Navíc jak to tak bývá, třeba se sám budeš divit, kdo ti tohle dělá.

19.08.2010, 09:58 |
Ravo Pořádnej objektiv, aby se dalo přizoomovat, 2Mpix kameru a případně IR přísvit pokud chceš noční natáčení nebo halogen s PIR čidlem jako normální přísvit (působí psychologicky - každý hned vidí, že se tam na základě pohybu svítí = někdo se dívá).
Ale levný to nebude.
A ještě bych zmínil problematiku legislativy. Nesmíš natáčet veřejné prostory (což silnice bude) bez registrace (vč. zajištění následné ochrany osobních údajů při zpracování) a řádného upozornění lidí se tam pohybujících (cedule, nálepky atd).
Takže doporučuju to udělat tajně a pak případný důkaz prezentovat jako že jsi náhodou byl vzhůru a natočil zločnice, který poškozoval tvůj majetek...

19.08.2010, 10:09 |
Kesam WAR co vám vykradl schránku??? Byl nějakej rychlej nejdřív prošel pak se vrátil.
Tu kundu co ti leje barvu na auto bych ho to nechal slízat kokota.
Kluci zatim diky. Reagovat budu az vecer, ted jsem v praci jen na mob a nemam moc cas.

19.08.2010, 10:58 |
War 2mpx kamera má velké nároky na datový tok a storage. Kamera s nocnim videnim stoji vic nez to twingo
Kesam: na stránkách youtube je pod tím videem popis, včetně toho, že jsem to sestříhal
Ta kamera s nočním viděním na barák mě taky zajímá. Co jsem zatím našel, tak i se záznamovým zařízením jsou ceny kolem 6tis.
Kluci kameru uz nepotrebuji :-)
Na 99% vim kdo to udelal. Cely den jsem si hral na Horacia a skladal stripky a svete div se vse usvedcuje jen jednoho cloveka.
Barva-jedna se o fasadni a stejnou ma i jeho barak, ktery ma cca 2 mesice nove nahozeny
cas-pokazde se to stalo ve stejnou dobu, kdy se on vraci z prace
uz nekolikrat jsem jej zaschlech a nasledne zahledl jak troubi pres den, kdyz twingo objizdel... plus nekolik dalsich veci. Nic vic zatim nepovim. Ale to bude velike :-D asi jak, kdyz se nasere Chuck Norris(nic proti N.P :-) ) Budu informovat jak to dopadlo.
Thullo: diky :-D
All: diky i vam vsem.
njn, vždycky to jsou blbci, co si myslí, že se na ně nepřijde a přitom takových jasných indiciích vede přímo k nim :-D Prosim tě, jen ho nezabij :-)

19.08.2010, 23:06 |
Mikoň To je vul, polejt auto stejnou barvou, jako ma barak. Zase na druhou stranu nebude kupovat novou :) Ja mam zatim "pouze" rejhu od klice pres kufr a srdicko nad prednim svetlem.
no to asi bude kupovat novou, protože mu nejspíš Phitypaldy částečně změní barvu fasády :-))))
každopádně ať je pomsta..
.....
........... sladkááááááááááá!!! ;-)
vymaluje mu fasádu jeho vlastní krví :-D
Hlavně pozor.. Každopádně jauvajs. :) Nebo bych volil maximálně nenásilnou formu a oplatil bych mu jeho zbraní. Jak dlouho má tu novou fasádu? :)
Peto urcite jej znas aspon od videni. V posilce povykladam.
no já sem teď řešil s jedním bytovým domem pomstu nějakého kokota.... dostal se jim na střechu a nalil jim pod novej hotovej polystyrenovej zateplovák ředidlo .....
Only_One: to je spis konkurencni boj, uz jsem se s tim setkal.
Ale toto dela ubozak, ktery tama denne jezdi autobusem a to auto musi nekolikrat denne objizdet. Kazde rano, kdyz zacina ,,prvni ranni,, 4:20 tak troubi jak pi*a a kdyz konci v 22:40 a vysadi lidi na posledni zastavce a kdyz jede parkovat k baraku tak si semtam odhodi barvu z autobusu.... Jeste cekam az mi kamoska posle jeho rozpis sluzeb a pokud byl oba dva dny v praci tak je jasny. Postaram se o to, aby prvni prisel o praci a pak bude dlouho marodit....
Heh, tak to se mu to krutě nevyplatí a dobře mu tak. Přeji úspěšnou akci a dej pak info, jak jsi dopadl. Nebo spíš on :o)