Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Historie dle VINu

o Navštíveno 632x o
o 18.08.2010, 20:34 | Losky
Ahoj hoši, nemáte někdo možnost se podívat na info o mém autě? Jedná se o Fabii. Potřebuju zjistit, co na autě bylo měněno atd. Mám už ho rok, ale přeci jen potřebuju vědět co a jak. Je to od prvního majitele a vždy servisováno ve Škodovce.
Bude někdo tak ochotnej?

o 18.08.2010, 20:38 | Pekys
jednoduchý, vem si servisku, zavolej do servisu kde bylo servisovany a popros technika, jestli by ti ověřil údaje v servisce a nepodíval se co kdy bylo s autem děláno. Takhle jsem ověřoval ve Fordu a v Toyotě, a vždy maximální vstřícnost a řekli mi všechno.

Pokud vim, tak škodovka nemá elektronickou servisku, takže podle vinu ti nikdo nic neřekne, max výbavu, motor, datum výroby, apod.
o 18.08.2010, 20:55 | Losky
Takže mi chceš říct, že info o autě se dozvím jen přímo v servisu, kam auto jezdilo?????
o 18.08.2010, 21:37 | TROY
good luck ) už se to tady řešilo
o 18.08.2010, 21:44 | Losky
jednou jsem to zkoušel a nic mi neřekli:(
o 18.08.2010, 21:56 | Rajdlos
pres EU databazi, da se to zaplatit v autorizovanem servisu anebo pres zname
o 18.08.2010, 21:58 | Pekys
normalne zavolej kam to jezdilo, ze to auto chces kupovat a v servisce ma ze jezdilo k nim, jesli by ti to mohl overit podle VINu a zjistit ti, jestli s autem nebylo nekdy neco vaznyho.
o 18.08.2010, 22:08 | Losky
Nevím, proč by to měl být takový problém pro ně. Dá se to zjistit v každém servisu Škoda nebo jen tam kam to jezdilo? Jinak auto je zde z Čech
o 19.08.2010, 00:02 | Pekys
dost pochybuju že by škoda měla centrální databázi, takže si myslim že jen tam kam to jezdilo ti dokážou říct co na tom dělali.
o 19.08.2010, 05:05 | Losky
Dnes tam zavolám a doufám, že mě zaše pošlou do ....... Jinak VW databázy mám a Škoda ne? No, možný je všechno
o 19.08.2010, 08:33 | Rajdlos
vsechny koncerny by ji mely mit
o 19.08.2010, 08:48 | H-Honza (M)
maji.
autorizovane servisy jsou propojene do databaze, do ktere ma pristup kazdy autorizovany servis.
To co u nas tvrdi jsou kecy, proste neni problem aby treba dealer audi zajistil servisni historii pro skodovku.
donedavna nebyl problem cokoliv najit i vytisknout.
ted jim udajne tohle zakazali, ze se jedna o interni informace, takze uz to tak jednoduche neni...
Takze treba tady v Lipe mi i pres zname nerekli nic, s tim ze to proste nejde a ze to neumeji.
Sel jsem jinam, do kde mi to bez problemu aspon rekli.
Ale treba v nemecku jsem predlozil TP, a v pohode mi to i vytiskli.
o 19.08.2010, 13:35 | rcman
Pro Losky :

Hod mě to VINko na email. Kouknu se jestly to něco najde.
o 19.08.2010, 16:04 | Rustapha-659
rcman: Mám naprosto stejnej problém - "neumíme"

Mohl bych tě taky poprosit?
o 19.08.2010, 17:54 | rcman
Pro Rustapha-659 :

Odpověď na email.
o 20.08.2010, 16:06 | rcman
Jak píše Rajdlos.

Pokud auto jezdí do autorizovanýho servisu, tak se mu všechno zapisuje do databáze.

Bohužel, spousta lidí do origo servisu nejezdí, a tim pádem pak o autě neni nikde nic. Než tak datum prodeje.

Nevim, jak to přesně je. Ale bud už je to pro autorizovaný servisy povinný(nebo teprve bude) že všechny auta na který sáhnou museji zapsat do databáze.

Ale všechno se dá obejít. Takže opravy po nehodě, apod. věci jako stočení kilometrů si nechá každej udělat bez dokladu u nákýho garážisty a je to.
o 22.08.2010, 10:07 | Rustapha-659
rcman: děkuju moc! :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3398 sekund.