Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hry pro prcka - 3 roky...

o Navštíveno 620x o
o 17.08.2010, 09:35 | tmx.806
Ahoj, prcek dostane uz svuj pocitac - poradte nejaky hry, prosim - vubec nemam tuseni... Idealne i auta, pac bude mit i volant...

No a jestli mate tip na nejakou peknou zidli, sem s tim...

o 17.08.2010, 09:37 | bobmasitr
je podmínkou aby to byla hra nová?POkud ne koukni se po PUT PUT, moc pěkná hra pro děcka, nebo klasika nějakej skákající paňák rayman či tak
o 17.08.2010, 09:40 | tmx.806
urcite nemusi byt nova, vsak ten pocitac taky neni... ;-)
o 17.08.2010, 09:42 | axetom
hele super auta byly re-volt, stunt GP a nebo takovy oboustrany auta a to melo i druhej dil ale to si nepamatuju jak se jemnovalo.:((Jinak pro deti je desne fajn klasickej had. Komu sem ho na pc dal, rikal ze u toho dite travi spousta casu. A nebo treba jako auta se mi moc libili flatout-2
o 17.08.2010, 09:55 | Kamil
Wacky Wheels :-D
o 17.08.2010, 10:01 | Lucni.konik
co nějaký omalovánky? Dětska si s tím vyhrajou u nás hodiny - rozvíjet jim trošku kreativitu.
o 17.08.2010, 10:08 | tmx.806
no jasnneeee, cokoli - idealne vyzkouseny. primo link... ;-)
o 17.08.2010, 10:13 | TROY
to ho učíš pěkný blbosti )))))))) v 10ti bude vykrádat přes PDA bankomaty a ve 20ti bude čelit válce terminátorů )
o 17.08.2010, 10:15 | axetom
jo uz sem si vzpomel:D rollcage :D Jeste bych mozna zkusil hru vlak jestli znas:D docela dobry na mysleni, neco jako had
o 17.08.2010, 10:50 | tmx.806
vlak neznam... link, pls
o 17.08.2010, 10:55 | Veva
wacky wheels je pecka, určitě se mu bude líbit...
o 17.08.2010, 11:04 | Kubais
Asi jako Lucni.konik, ve třech letech už děckám vymývat hlavu PC hrama:( ale každého boj.
o 17.08.2010, 11:12 | Lucni.konik
o 17.08.2010, 11:23 | tmx.806
kolipa mas deti, Kubais, ze takhle moralizujes?! nemusis presny cislo, staci odhadem...
o 17.08.2010, 11:37 | Kubais
Nikoho nechci nějak moralizovat, jen na to píšu vlastní názor. Dítě nemám žádné, tudíš zkušenosti s výchovou taky žádné, ale asi chápu že je děcko nápor i na psychiku tak jak se ho zbavit?posadit ho k PC :)
o 17.08.2010, 11:39 | axetom
o 17.08.2010, 13:11 | Zephyr
Tome na tom co napsal Kubais je kus pravdy. Taky bych se nejtradši malého občas nějak zbavil, ale pak su aji rád že ho nějak ani pohádky v televizi nezajímají a vyžaduje naši pozornost. Sice je to opravdu záhul, ale s tím jsme do toho šli když jsme si ho pořizovali. Radši si dej panáka ať to líp snášíš a věnuj se mu. Jsou to nehezčí roky.
Kamoš je proležel ve špitále a dodnes ho to mrzí.
Neber to jako rýpání, ale jako můj názor.
o 17.08.2010, 13:19 | P3RF3KT
asi jako kluci, dite ve třech letech k pocitaci, promin to mi pride jak kdyz ho neumite sami zabavit tak to resis takhle. Az bude starsi nedokaze si pak najit vlastni zabavu a nevytahne paty z baraku pac bude drepet furt u pc
o 17.08.2010, 13:56 | Dr.T
zeptej se sam sebe, cos delal ve 3 letech, neni lepsi litat nekde kolem baraku po louzich, jamach, nicit 3kolku nebo likvidovat plastove auta? to abys kvuli pc pocital rovnou v 6ti letech bryle nafurt. radeji rozbita kolena a siti na urazovce nez vecne cumet u pc, muj nazor, mozna se ti nebude libit... taky vecne kartacuji zenu ze pohadky bezi cele dny, alespon mne to tak prijde, ja mu dovolim pohadku pouze k jidlu (musim rozptylit od jidla, jinak furt vyplivuje) a pred spanim
o 17.08.2010, 14:28 | Luke_288
uf, jsem rád za svoje dětství. sice v mých třech letech asi ještě nebyl ani didaktik a nebo byl nedostupnej, ale nejradši vzpomínám přesně jak píše Dr.T. často pomlácenej z kola nebo z plastový tatrovky na který jsem jezdil z kopce, po dešti věčně zasranej od bláta, 5x šitá hlava až jsem se kolikrát s tím bál jít domu.
pak se to posralo přesně tímhle. v nějakých 10ti jsem dostal didaktik, ale to bylo hovno, moc mě to nebavilo. pak možná v 12-13 velkej počítač a mraky her a já končíval po škole celej den u kompu, sobotu neděle kolikrát přes noc a až asi po třech letech jsem si uvědomil, že takhle to není dobrý, protože jsem přišel o většinu kamarádů co na mě zvonili at jdu lítat ven. vysral jsem se na to, začal jezdit na kole zas s kámošema lítat venku, časem na pivko...
z poučení vím, že svoje dítě budu od kompu chránit co to půjde...
o 17.08.2010, 14:37 | Mr.Scully
Dr.T - brýle s počítačem nijak nesouvisí, po sezení u kompu budeš mít maximálně zrudlý unavený oči, ale rozhodně si je nezkazíš.

Ale jinak souhlas... ve třech letech má na počítač času dost. A jestli ve třech letech u toho bude hodinu denně, tak v deseti už tím bude trávit celej den. Blbost začínat takhle brzo. Ať si hraje venku.
o 17.08.2010, 14:43 | mrazik
Je pravda, ze ve trech letech ucit prcka na PC hry neni uplne to prave orechove. U nas ted zacina 5-leta dcera a snazim se ji najit hry, u kterych musi premyslet pro rozvijeni mysleni, logiky atd.
Ale abych jen nemoralizoval, kdo si pamatuje co delal ve 3 letech ? Nikdo, takze nemoralizujte, pokud to dite neni vase. Ja se naucil jedno - nekecat nekomu do vychovy, je to jeho dite, ne moje. Kdekdo by mohl u nas kritizovat, ze detem poustime doma pohadky, misto aby litali venku, jenze ty nase deti neumi jinak odpocivat (obe deti hyperaktivni plus starsi dysfatik) a uz od 2 let nespi v poledne, takze jedou na plny plyn cely den. Pocitace, televize, herni konzole, to vsechno muzete brasnit, ale stejne neubranite. Takova je proste doba a jedina sance je regulace a jasna pravidla.
o 17.08.2010, 14:53 | Luke_288
ve třech nevim, nicméně ze školky si pár věcí rozhodně pamatuju a počítač mezi nima není.
ale jinak souhlas s mrazíkem. na výchovu vlastních dětí se taky na názor cizích ani moc ptát nebudu
o 17.08.2010, 15:47 | tmx.806
jenom v rychlosti: Petr, Michal: samo, ze to neni hlavni napln volneho casu - to si asi nemyslite... Nicmene se mnou lita na RC simulatoru a zacina se chytat, tak proc by nemel mit svuj stroj. Ono ve 3 letech u toho stejne vic jak 20-30 min nevydrzi, takze spis jenom takovy zaklad na ovladani - rekneme...

Luke: ono jestli jsi v 10ti dostal didaktik, tak ve 3 by jsi mel asi nejaky salovy... takze to, ze si ze skolky nepamatujes na pocitac asi nebude tim, ze ti ho rodice neporidili. To samy s mobilama atd - tahle argumentace moc neobstoji...

proste cekam takovou alternativu k pasivnimu sledovani pohadek...
o 17.08.2010, 16:03 | Luke_288
ano a proto říkám, že jsem rád za svý dětství bez týhle techniky
o 17.08.2010, 18:17 | mrazik
Luke a takhle bychom mohli pokracovat az do jeskyne, kde byli deti pracloveka radi, ze nemaj ani kolo
Je nutne brat v potaz pokrok, ktery se proste zastavit neda. My jako deti jsme si mohli zdat o plazmovych televizich, osobnich pocitacich, satelitech atd. Netvrdim rvat deti pred televizi a pocitac, ale uplne je od toho odvracet a bit se do prsou, jak jsem zodpovedny rodic je podle meho take nesmysl.
o 17.08.2010, 20:41 | Pekys
stejně ty hry nebude umět ovládat, taky jsem to zkoušel a zaleži jak moc je šikovnej, ale spis bych zkusil neco na tu kreativitu.

Mam to tu nekde zahrabany, byly to nejaky omalovanky a celkem ho to bavilo. Zkusim to pohledat, ale vim že to prodavali v Tescu snad za 200. Jsou na tom nejaky pexesa, pisnicky, omalovanky, anglictina, atd.

o 17.08.2010, 20:41 | tmx.806
... IS TRUE ...
o 17.08.2010, 20:42 | tmx.806
pekys: diky predem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4002 sekund.