Navštíveno 620x

Ahoj, prcek dostane uz svuj pocitac - poradte nejaky hry, prosim - vubec nemam tuseni... Idealne i auta, pac bude mit i volant...
No a jestli mate tip na nejakou peknou zidli, sem s tim...
je podmínkou aby to byla hra nová?POkud ne koukni se po PUT PUT, moc pěkná hra pro děcka, nebo klasika nějakej skákající paňák rayman či tak
urcite nemusi byt nova, vsak ten pocitac taky neni... ;-)
hele super auta byly re-volt, stunt GP a nebo takovy oboustrany auta a to melo i druhej dil ale to si nepamatuju jak se jemnovalo.:((Jinak pro deti je desne fajn klasickej had. Komu sem ho na pc dal, rikal ze u toho dite travi spousta casu. A nebo treba jako auta se mi moc libili flatout-2

17.08.2010, 09:55 |
Kamil Wacky Wheels :-D
co nějaký omalovánky? Dětska si s tím vyhrajou u nás hodiny - rozvíjet jim trošku kreativitu.
no jasnneeee, cokoli - idealne vyzkouseny. primo link... ;-)

17.08.2010, 10:13 |
TROY to ho učíš pěkný blbosti )))))))) v 10ti bude vykrádat přes PDA bankomaty a ve 20ti bude čelit válce terminátorů )
jo uz sem si vzpomel:D rollcage :D Jeste bych mozna zkusil hru vlak jestli znas:D docela dobry na mysleni, neco jako had

17.08.2010, 10:55 |
Veva wacky wheels je pecka, určitě se mu bude líbit...
Asi jako Lucni.konik, ve třech letech už děckám vymývat hlavu PC hrama:( ale každého boj.
kolipa mas deti, Kubais, ze takhle moralizujes?! nemusis presny cislo, staci odhadem...
Nikoho nechci nějak moralizovat, jen na to píšu vlastní názor. Dítě nemám žádné, tudíš zkušenosti s výchovou taky žádné, ale asi chápu že je děcko nápor i na psychiku tak jak se ho zbavit?posadit ho k PC :)
Tome na tom co napsal Kubais je kus pravdy. Taky bych se nejtradši malého občas nějak zbavil, ale pak su aji rád že ho nějak ani pohádky v televizi nezajímají a vyžaduje naši pozornost. Sice je to opravdu záhul, ale s tím jsme do toho šli když jsme si ho pořizovali. Radši si dej panáka ať to líp snášíš a věnuj se mu. Jsou to nehezčí roky.
Kamoš je proležel ve špitále a dodnes ho to mrzí.
Neber to jako rýpání, ale jako můj názor.
asi jako kluci, dite ve třech letech k pocitaci, promin to mi pride jak kdyz ho neumite sami zabavit tak to resis takhle. Az bude starsi nedokaze si pak najit vlastni zabavu a nevytahne paty z baraku pac bude drepet furt u pc

17.08.2010, 13:56 |
Dr.T zeptej se sam sebe, cos delal ve 3 letech, neni lepsi litat nekde kolem baraku po louzich, jamach, nicit 3kolku nebo likvidovat plastove auta? to abys kvuli pc pocital rovnou v 6ti letech bryle nafurt. radeji rozbita kolena a siti na urazovce nez vecne cumet u pc, muj nazor, mozna se ti nebude libit... taky vecne kartacuji zenu ze pohadky bezi cele dny, alespon mne to tak prijde, ja mu dovolim pohadku pouze k jidlu (musim rozptylit od jidla, jinak furt vyplivuje) a pred spanim
uf, jsem rád za svoje dětství. sice v mých třech letech asi ještě nebyl ani didaktik a nebo byl nedostupnej, ale nejradši vzpomínám přesně jak píše Dr.T. často pomlácenej z kola nebo z plastový tatrovky na který jsem jezdil z kopce, po dešti věčně zasranej od bláta, 5x šitá hlava až jsem se kolikrát s tím bál jít domu.
pak se to posralo přesně tímhle. v nějakých 10ti jsem dostal didaktik, ale to bylo hovno, moc mě to nebavilo. pak možná v 12-13 velkej počítač a mraky her a já končíval po škole celej den u kompu, sobotu neděle kolikrát přes noc a až asi po třech letech jsem si uvědomil, že takhle to není dobrý, protože jsem přišel o většinu kamarádů co na mě zvonili at jdu lítat ven. vysral jsem se na to, začal jezdit na kole zas s kámošema lítat venku, časem na pivko...
z poučení vím, že svoje dítě budu od kompu chránit co to půjde...
Dr.T - brýle s počítačem nijak nesouvisí, po sezení u kompu budeš mít maximálně zrudlý unavený oči, ale rozhodně si je nezkazíš.
Ale jinak souhlas... ve třech letech má na počítač času dost. A jestli ve třech letech u toho bude hodinu denně, tak v deseti už tím bude trávit celej den. Blbost začínat takhle brzo. Ať si hraje venku.
Je pravda, ze ve trech letech ucit prcka na PC hry neni uplne to prave orechove. U nas ted zacina 5-leta dcera a snazim se ji najit hry, u kterych musi premyslet pro rozvijeni mysleni, logiky atd.
Ale abych jen nemoralizoval, kdo si pamatuje co delal ve 3 letech ? Nikdo, takze nemoralizujte, pokud to dite neni vase. Ja se naucil jedno - nekecat nekomu do vychovy, je to jeho dite, ne moje. Kdekdo by mohl u nas kritizovat, ze detem poustime doma pohadky, misto aby litali venku, jenze ty nase deti neumi jinak odpocivat (obe deti hyperaktivni plus starsi dysfatik) a uz od 2 let nespi v poledne, takze jedou na plny plyn cely den. Pocitace, televize, herni konzole, to vsechno muzete brasnit, ale stejne neubranite. Takova je proste doba a jedina sance je regulace a jasna pravidla.
ve třech nevim, nicméně ze školky si pár věcí rozhodně pamatuju a počítač mezi nima není.
ale jinak souhlas s mrazíkem. na výchovu vlastních dětí se taky na názor cizích ani moc ptát nebudu
jenom v rychlosti: Petr, Michal: samo, ze to neni hlavni napln volneho casu - to si asi nemyslite... Nicmene se mnou lita na RC simulatoru a zacina se chytat, tak proc by nemel mit svuj stroj. Ono ve 3 letech u toho stejne vic jak 20-30 min nevydrzi, takze spis jenom takovy zaklad na ovladani - rekneme...
Luke: ono jestli jsi v 10ti dostal didaktik, tak ve 3 by jsi mel asi nejaky salovy... takze to, ze si ze skolky nepamatujes na pocitac asi nebude tim, ze ti ho rodice neporidili. To samy s mobilama atd - tahle argumentace moc neobstoji...
proste cekam takovou alternativu k pasivnimu sledovani pohadek...
ano a proto říkám, že jsem rád za svý dětství bez týhle techniky
Luke a takhle bychom mohli pokracovat az do jeskyne, kde byli deti pracloveka radi, ze nemaj ani kolo
Je nutne brat v potaz pokrok, ktery se proste zastavit neda. My jako deti jsme si mohli zdat o plazmovych televizich, osobnich pocitacich, satelitech atd. Netvrdim rvat deti pred televizi a pocitac, ale uplne je od toho odvracet a bit se do prsou, jak jsem zodpovedny rodic je podle meho take nesmysl.

17.08.2010, 20:41 |
Pekys stejně ty hry nebude umět ovládat, taky jsem to zkoušel a zaleži jak moc je šikovnej, ale spis bych zkusil neco na tu kreativitu.
Mam to tu nekde zahrabany, byly to nejaky omalovanky a celkem ho to bavilo. Zkusim to pohledat, ale vim že to prodavali v Tescu snad za 200. Jsou na tom nejaky pexesa, pisnicky, omalovanky, anglictina, atd.