Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Překladatelské klenoty

o Navštíveno 590x o
o 16.08.2010, 22:00 | SEKIN
Teď jsem dokoukal na souboj titánů a zajímalo by mě, proč Meduse furt říkali medůza.
Jiný skvosty z jinejch filmů co si jen tak na rychlo vzpomínám: "Táta mi půjčí hřmícího ptáka" (asi má tatík Ford Thunderbird)
nebo - a to je fakt prda: "jdu hrát malované míče" (a ukazuje paintballový zbraně)
nebo: "7,62 - olověná vesta" v originále "7,62 - full metall jacket" - samo že jde o celoplášťovou střelu, tahle blbost se promítla i do názvu samotnýho filmu.
Stejně jako "Mladé pušky". Gun sice puška znamená, ale taky to znamená i pistolník, což má zase být správně revolverník, páč tenkrát se moc pistole nepoužívaly.
Čert vem pistolníky, to už je zažitý, ale některý ty kecy jsou tak blbý, dyk se kolem toho dabingu motá tolik lidí, to nemůže někdo říct, hele "malované míče" takovou blbost přece nemůžem pustit do světa.

o 16.08.2010, 22:26 | Mr.Scully
Jako oficální dabing je takhle špatnej? Já kolikrát kroutím očima nad titulkama k filmům, co dělají různí nadšenci - podle mě nikdo z nich pořádně ten jazyk neumí, ale zase chápu, že se to nikomu moc nechce dělat, tak holt musíme bejt vděčný aspoň za něco.

Hlavně když to nedopadá takhle ;-)
[ Link ]
o 16.08.2010, 22:30 | nocarret
jojo zlatý ach muj bóže ach muj bóže
o 16.08.2010, 22:31 | Rustapha-659
Pulling birds... :oDDDDDD
o 16.08.2010, 22:33 | relax
já nedávno koukal na bitvu u thermophyl .. překlad ve filmu = teplé brány :)
o 16.08.2010, 22:36 | tmx.806
mr.scully - SUPER!!! :-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.