Navštíveno 447x

15.08.2010, 23:49 |
MaxxT ahoj lidi, chtel bych se zeptat zda-li byste nemeli tip na Slovensko, nejakou oddychovku, zadny lezeni po skalach ne, ale prijemny prochazky po hrebenech ci tak, koukal jsem na slovensky raj, co si o tom myslite? Mate nejaky dalsi tip? Dik.

16.08.2010, 06:43 |
eldik | Upraveno: 2010-08-16 06:53:46
Co zkusit tohle: byli jsme několikrát a super.
www.avena.sk
Eli
Doporučuji Liptovský Mikuláš, případně Ružomberok....opravdu krásná příroda a okolí.
Minulý týden jsem tam byl (bohužel služebně) ale aspoň jsem měl krásný rozhled na okolí z toho 20ti metrového sila :o)

16.08.2010, 07:14 |
eldik Odkazy na ty 4 hotely ze stranek avena.sk jsou právě v okolí Lip. Mikulase. Da se odsud planovat mnozstvi vyletu.
mě osobně ted dostala Terchová - Vrátná - Malá Fatra,
kabinka nahoru, skvělý procházky po hřebenech,
Jánošíkovy diery, úžasná příroda kolem Rozsutců, fakt pěkný a ubytko 8-9€/noc
[ Link ]

16.08.2010, 17:48 |
MaxxT tak v Liptovskym Mikulasi jsem uz byl, tak bych prave vyrazil nekam jinam, jak rikam, projdu se rad, ale lezeni po horach nemusim.. od Ozzyho vypadaji fotky dobre, neco takovyho jsem si predstavoval, vyjet nahoru lanovkou a pak chodit po tech hrebenech.. :-)
Já momentálně píšu z Vysokých Tater:)Tady máš taky možnosti vyjet lanovkou a chodit po hřebenech. Na Skalnaté pleso nebo na Hrebienok,kde je třeba i úplně nenáročná a pěkná procházka na vodopády,procházka ze Štrbského plesa(kde se dostaneš buď autem nebo električkou) na Popradské pleso je taky úplně nenáročná a moc pěkná,ze Skalnatého plesa vyjet na Lomnický štít je taky skvělý zážitek. Ubytování tady po Tatrama seženeš v pohodě za 10€ - třeba já jsem v Nové Lesné,kde už jsem asi po 5.,jinak Stará Lesná a prostě tady všechny části města Vysoké Tatry;)Je tu fakt nádherně,fakt doporučuju. Kdyby si chtěl třeba na den relax,tak tady je blízko Aqua City Poprad atd. atd.

16.08.2010, 20:34 |
Robo Ten Slovenský ráj doporučuji,byl jsem tam asi před 4-mi lety a na vodopády Suché Belé nikdy nezapomenu.Je to ale dost lezení po různých žebříkách:o)Letos jsme byli v Českém ráji,taky pěkný,ale Slovenský byl lepší.