Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti s SE Xperia X10 mini?

o Navštíveno 1049x o
o 15.08.2010, 13:00 | X-sat (M)
viz. nadpis - je tu někdo s praktickými zkušenostmi s tímto mobilním prckem? Díky

o 15.08.2010, 13:53 | Cenda
víš :-) něco jsem tady už psal, co konkrétně tě zajímá?
o 15.08.2010, 15:35 | X-sat (M)
jj vím ;-) Ovladatelnost, psaní textu, baterka... Plusy/mínusy z praxe. Na netu je dost recenzí, ale další názor je další názor :-)
o 15.08.2010, 16:54 | Cenda
menu si nasázíš, jak chceš. Prakticky používám 4 widgety (čas s datumem, ukonceni aplikaci, baterka a 5ikon pro rychle aktivovani-BT, wifi atd.) a prvni dve obrazovky v menu s aplikacema. Standardni nemusis pouzivat vubec, muzes si stahnout i telefonni seznam a sms. Kdyz smatnes zezhora dolu, tak se ti objevi protokol probihajicich udalosti (sms, zmeskane hovory, zakaz prenosu dat, aktualizace atd.) Takze za me ovladani rychle a bez problemu.

SMS - me se pisi relativne docela dobre, je to dotyk a ne hardwerova klavesnice. Na querty jsem si nejak nemohl zvyknout, mini pouziva klasickou a me to vyhovuje vic. Plus je razeni ve forme konverzace (to ma dnes vic telefonu) a ne klasicky po zpravach. Bohuzel se neda odeslat kontak v sms - vizitka. Dorucenky nejsou klasicky, jen se ti sms v konverzaci odskrtne. Podle me lepsi, nez kdyz se zobrazuje jako zprava a jeste dela bordel.

Baterka - jak kdy, 1-3 dny dle pouzivani. Kdyz jen volam a zbytecne nekecam, budik, sem tam sms, tak 2 - 2,5 dne. Staci ale navic dva pulhodinove rozhovory, hodina na netu a jsem na jednom dni. Nabitej je za hodku.

BT - mimo HF musis instalovat aplikaci. Co mam ja, tak muzu odesilat soubory a fotky primo, ale pri stahovani se musim do druhyho telefonu pripojit a prochazim si ho jako klasicky PC, stahnu si co chci.

Sychronizace a zalohovani jde po netu pres wifi na web SE, nebo google mail. Mozna je nejaka aplikace pro zalohovani v PC, nezkousel jsem. Reakce na dotyk je v celku rychla, zadne zdlouhave nacitani (pamatuj, ze jsem mel G800 :-) ), urcite jsou na netu videa.

Zalezi, na co to chces. Pokud jen volani a sms, tak to podle me nema smysl a stejnou sluzbu s vetsi vydrzi ti udela i jinej, levnejsi, telefon.
o 15.08.2010, 18:06 | X-sat (M)
No máme s manželkou G900 a chce to změnu ;-)
o 15.08.2010, 22:02 | Cenda
sorry, mel jsem taky G900 :-) dost rychle odesel. Na kombinaci dotykace a klasickej klavesnice jsem si zvyknul hodne rychle a nebejt to poruchovej srac, nemenil bych. Vsechno vc. nejcastejsich kontaktu jsem si nahazel do vysouvaci listy a tlacitek rychle volby, sms se daly psat poslepu, Je fakt, ze net a pdf soubory se na tom prakticky prohlizet nedaly.

podle me X10mini ma smyls, jen pokud hledas malej telefon s moznosti nahravani urcitych aplikaci, nouzove dokumenty, net s wifi, nebo nechces mit menu tak, jak ti to diktuje vyrobce (to me desne sere, ale taky to neni jedinej telefon na trhu, co tohle umi). Na telefonovani, sms a prehravani mp3 bych se podival jinam. Casem snad bude ke stazeni i slusna aplikace na foceni, ta stavajici za moc nestoji, i kdyz fotak neni uplne zlej - na mobil. Taky google mapy s gps se hodi, navigaci v tom pouzivat nebudu, na to je malej displej.

PS: nevim jak na tom bude droid 2.2, kterej by mel jit casem upgradovat do mini, ale stavajici neumi javu a flash.
o 15.08.2010, 22:26 | X-sat (M)
Zajímavé čtení, díky. Ale mini Opera v něm prý funguje...
o 15.08.2010, 22:34 | Cenda | Upraveno: 2010-08-15 22:45:18
nezkousel jsem, ale mela by. On ten stavjici prohlizec od googlu neni zlej. Spis me mrzi ta java, mam v ni slovniky. Doinstalovat udajne nejde.
o 16.08.2010, 08:47 | Area51
Ja to mel v ruce na prodejne. Je to hezoučké,miloučké... Ale strááááášně mrňavé, ale fakt moc... Tot muj postřeh :) Zvolil jsem misto toho HTC Legend :-D
o 16.08.2010, 09:04 | X-sat (M)
Zkusíme a uvidíme ;-) díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3084 sekund.