Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vazba - tolerance v měření na krovech - odborníci?

o Navštíveno 620x o
o 14.08.2010, 12:55 | StreetFighter
Ahoj, rád bych se zeptal někoho z odborníků...

Dělají mi vazbu a rád bych zjistil, jaké jsou "tolerance"....

krovy jsou usazené na pozednicích, na stejně vysokých betonových sloupech (rozměr 40x43) pozednice jsou v rovině.

Problém mám následující - sousední krovy (rozměr 16x14) jsou od sebe středově vzdálené cca 80cm. Na sedlech na spodní pozednici se liší o 1,7cm, čili po pobití vzniká jedna vlna za druhou.

Jiná parta mi dělala již 2x vazbu, vždy s tolerancí v řádu několika málo milimetrů, nová parta předvedla "tohle"....

Napoví někdo z oboru, či z těch, co třeba staví, zdali je tohle normální a zdali by si nechali takto odvedenou práci pokrejt?

Na materiálu se nešetří, trámy naddimenzované, na pile jsem si obstál své - na délce cca 4m vrcholově rozdíly max 2-3mm.

Díky za reakce.

o 14.08.2010, 13:05 | StreetFighter
prosím, pokud je tu někdo z oboru, či kdo si nechával něco podobného stavět, rád bych věděl objektivní názor, zdali by tento, dle mne, silný nedostatek "zkousnul"....

strejda Google zatim nic konkrétního neporadil, jsme v situaci, kdy s "tesaři" řešíme, zdali budou opravovat...

Díky
o 14.08.2010, 13:13 | Tom 156 | Upraveno: 2010-08-14 13:25:25
cau ja delam tesare 6 let tak bych ti chtel poradit , bud tam dej prokladky na vyrovnani ,nebo se na to vykasli a nech to tak . taska to schova a nic by nemelo byt poznat , v plose se to strati i kdyz nevim cim to budes pokryvat . jinak takovej rozdil by byt videt "nemel" ale jak rikam stane se a todle se schova .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3212 sekund.