Navštíveno 3374x

14.08.2010, 12:27 |
choze docela dobrý lišty co jsem sehnal. dá se tam v klidu schovat 2kabely 2x4mm

14.08.2010, 12:28 |
choze

14.08.2010, 12:29 |
choze to jen kdyby něco podobnýho někdo řešil.

ty jo dobrý, přesně něco takovýho bych potřeboval, akorát v tmavší barvě aby mi to sedlo k parketám (buk + tmavý olej)

14.08.2010, 20:39 |
AR to jsou ty kde vycvaknes prostredek? kde pak muzes tahnout kabely? Takove sem daval do jednoho pokoje a celkem ok.
Do druhého sme dávali krapet odlisne, takové kde odcvaknes pulku te listy, ty sou lepsi kdyz malujes, odcvakas listy a malujes az po listu, pak nacvakas a pohodam krasny prechod.
Jinak oba typy se daji bez problému za slusné prachy sehnat v polsku v tom jejich stavebnim shopu CASTORAMA. A barevny vyber je taky dost slusny.
Hadam ze neco podobneho bude i v Hornbachu,Baumaxu atd. tady u nas, jen za krapet jinaci ceny, ale staci se ptat po plastovych listach na podlahy.
on to kolikrát není ani plast, ale lisovaný nedělní blesk a jiné plátky přetažený folií :-)
Presne s týmto sa doma seriem už mesiac, ja mám plastové z kobercov Breno tuším, poľská firma Arbiton a je to moc príjemná záležitosť. Len keby som mal viac času, tak už to mám dávno hotové :o)

15.08.2010, 00:18 |
choze jj mám je z PL z castoramy.
kvůli barvě jsem musel vzít tyhle, ale jsem spokojený.
je to celkem mrdání, když jsou křivý zdi :(
2 choze: mne vrav niečo, naše steny sú úplne v p**i :o( improvizujem prechodným dorovnaním stien, prípadne horkovzdušnou pištoľou na lište :o)))
jj, taky budu řešit tahání kabeláže k reprům těma lištama.

16.08.2010, 11:46 |
choze no já taky musel dost často tu lištu zezadu seříznout aby sedla :)

20.09.2010, 22:09 |
Mil Nevíte někdo na kolik vyjdou ty lišty v Castoramě? Jestli se mi vůbec vyplatí pro ně dojet. Děkuji