Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lišty - schování kabelů

o Navštíveno 3375x o
o 14.08.2010, 12:27 | choze
docela dobrý lišty co jsem sehnal. dá se tam v klidu schovat 2kabely 2x4mm

foto k příspěvku  od choze

o 14.08.2010, 12:28 | choze

o 14.08.2010, 12:29 | choze
to jen kdyby něco podobnýho někdo řešil.

o 14.08.2010, 19:30 | Petura
ty jo dobrý, přesně něco takovýho bych potřeboval, akorát v tmavší barvě aby mi to sedlo k parketám (buk + tmavý olej)
o 14.08.2010, 20:39 | AR
to jsou ty kde vycvaknes prostredek? kde pak muzes tahnout kabely? Takove sem daval do jednoho pokoje a celkem ok.

Do druhého sme dávali krapet odlisne, takové kde odcvaknes pulku te listy, ty sou lepsi kdyz malujes, odcvakas listy a malujes az po listu, pak nacvakas a pohodam krasny prechod.

Jinak oba typy se daji bez problému za slusné prachy sehnat v polsku v tom jejich stavebnim shopu CASTORAMA. A barevny vyber je taky dost slusny.

Hadam ze neco podobneho bude i v Hornbachu,Baumaxu atd. tady u nas, jen za krapet jinaci ceny, ale staci se ptat po plastovych listach na podlahy.
o 14.08.2010, 21:54 | crestik
on to kolikrát není ani plast, ale lisovaný nedělní blesk a jiné plátky přetažený folií :-)
o 14.08.2010, 21:58 | muSlim
Presne s týmto sa doma seriem už mesiac, ja mám plastové z kobercov Breno tuším, poľská firma Arbiton a je to moc príjemná záležitosť. Len keby som mal viac času, tak už to mám dávno hotové :o)
o 15.08.2010, 00:18 | choze
jj mám je z PL z castoramy.
kvůli barvě jsem musel vzít tyhle, ale jsem spokojený.
je to celkem mrdání, když jsou křivý zdi :(
o 15.08.2010, 09:41 | muSlim
2 choze: mne vrav niečo, naše steny sú úplne v p**i :o( improvizujem prechodným dorovnaním stien, prípadne horkovzdušnou pištoľou na lište :o)))
o 16.08.2010, 09:47 | Lucni.konik
jj, taky budu řešit tahání kabeláže k reprům těma lištama.
o 16.08.2010, 11:46 | choze
no já taky musel dost často tu lištu zezadu seříznout aby sedla :)
o 20.09.2010, 22:09 | Mil
Nevíte někdo na kolik vyjdou ty lišty v Castoramě? Jestli se mi vůbec vyplatí pro ně dojet. Děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3408 sekund.