Navštíveno 764x

dotaz č.1 musí být na cslink dvojitý Lnb?
č.2 kam otočit parabolu orientační bod 19.2 kvalita i úroveň 90% a 23.5 nikde ať točím jak točím je to na východ nebo na západ od 19.2?
Pokud ti stačí CZ a SK programy, tak nepotřebuješ dvojitý LNB. Když máš parabolu na 19.2, tak stačí lehce natočit doprava (z pohledu za parabolou), ale jen lehce. Záleží, jakou máš na přijímači nastavenou frekvenci, proto ti to taky nemusí ukazovat žádnou kvalitu.
no už sem to nejspíš nastavil ale signál nějak vypadá je to nějaké divné jako to chce frekvenci
nastav si na přijímači 11992 27500 H
na ní to vyšteluj, co to pude a ostatní už ti poběží
hmm tak v pondělí asi pojedu koupit ten dvojitý kokot se ta hádá mezi sebou
Ten dvojitej (Monoblock) ti pomůže jenom v tom, že tam budeš mít navíc i německý programy, na ty český to nemá vliv.
natočit(malinko) do leva ,né do prava,když stojíš za parabolou,dvojitý lnb na cs link je ti na nic
Presne tak, z 19.2 otocit doleva !!!
nebo úplně laicky, toč na východ :-)

14.08.2010, 20:44 |
AR sak P.E.T.R.K to napsal dobře, otočit doprava při pohledu NA perabolu a nebo doleva při pohledu zezadu paraboly ;)
a když už je parabola natočená správně tak me zas nejde karta noo když se sere tak se sere
karta se musí načíst, někdy to trvá i 10minut, nech to puštěný třeba na ČT24 a ona se načte, taky si zkontroluj, aby si jí tam měl správně, v menu přijímače se podívej, jestli je načtená
eště me zajímá jedna věc já když dám instalaci tak mám satelit 23,5 astra 1E-3A 19.2e astra 1f-1l a když sem se díval u mladé tak to to měla 23,5 3A-1D 19,2 1E-1F
tak sem si říkal jetli na to nemá vliv soft z digi tv
to označení družic neřeš, to záleží na výrobci přijímače, pokud máš reciever "nahranej" na DIGI a nechce se ti načíst karta, může bejt problém se čtečkou, zjisti si v menu, jestli to tu kartu najde
kartu to načte po prve kdyz jsem ji tam hodil tak šli všechny programy a postupně to začalo odpadávat 2dny zpět šla jen prima cool a markiza ted uz nejde nic jede je ct24