Navštíveno 901x

nějak jsem neměl, co číst, tak jsem si v pondělí koupil trilogii Kmotr Mrázek od Kmenta. První knížku jsem sfoukl ještě v pondělí v noci, druhou dočetl včera a čeká mě poslední.
Jako, kdo má v oblibě Clancyho, konspirace a filmy typu Tři dny Kondora, tak vřele doporučuji. Literárně to nijak čtivý není, ale ta fakta jsou neuvěřitelná.

13.08.2010, 11:24 |
hanzz Je otázka, jestli jsi spíš neměl napsat "fakta" :)

13.08.2010, 13:15 |
Kamil Clancyho já rád, mrknu na to
hanzz: toť otázka, ty odposlechy jsou zřejmě ofiko, takže kdyby byla pravda jen 10% toho, tak je to furt dost drsný.
Každopádně kdo si trochu ty kauzy pamatuje, tak podle těch knížek do sebe najednou vše logicky zapadne.

13.08.2010, 20:17 |
Kacko Pracoval jsem kdysi pro Internet info, ktery melo sidlo ve stejne budove jako Mrazek. Jeden den jdu do prace a co nevidim.. policejni obrys mrtvoly.. pak jsem se dozvedel, ze ho odsnajprovali.
Nechapu, ze tam Pitr jeste v klidu jezdil dal(porad mel sebou bodyguarda) a nebal se o zivot. Denne jsem ho potkaval jak vystupoval z cerneho mergla(tusim ze to bylo SLR) se znackou 00-07 a pak na netu cetl, jak rika ze ma 20tisic cistyho a ze je chudej:)
Jinak celej objekt byl odposlouchavanej, coz nam sef nenapadne celou dobu naznacoval. Takze odposlechum bych veril.
Šestikule: Super tip, já nejsem čtenář, ale chci jím být, ale stále jsem nevěděl, co číst a tohle je good. Akorát mě štve, že jsem nikde nenašel celou trilogii, ty jsou už vyprodané a po 1 knížce je to o dost dražší, ale co... nehulím, nekafuju, tak ty prachy za to dám
tu trilogii Kmotr Mrazek uz si kupuju asi pul roku ... tak zeby konecne ted? :-)
Lukaash: kdybys věděl, kde se dá koupit jako komplet, dej vědět, díky
já jsem to koupil tady
[ Link ] , protože u nás v kamenným obchodě měli s bídou poslední díl a říkali mi, že ty předchozí jsou vyprodaný
jo, koupit to jednotlivě není problém, ale vychází to o 250 více než jak to prodávali jako komplet všech tří kusů dohromady.
No, holt si to koupím jednotlivě :-)